FIFA 13: Posztolj Facebookra

Már csak kevesebb, mint két hét van vissza, és kézhez vehetjük az új FIFA-t. Bizonyára már mindenki kipróbálta a Demót és várja a végleges verziót. Az új videóból kiderül milyen újdonságokkal kecsegtet az EA SPORTS Football Club.

A Katalógus bevezetése a FIFA 13-ban nem újkeletű, ezt már az E3-on bejelentette a kiadó. Több száz termék közül választhatunk, amikért „krediteket” kell áldoznunk. Ezeket az elért TP-kért és szintekért kapjuk, így könnyen összegyűlhet annak, aki sűrűn játszik a FIFA 13-mal. Arról nem is beszélve, hogy mint tudott, a FIFA 12-ben megszerzett szintünket és tapasztalati pontjainkat és visszük magunkkal. Lesznek régi, nagyon szép mezek, vásorlhatunk új cipőket, fejleszthetjük Virtuális Profinkat, szerezhetünk új gólörömöket és a sor természetesen nem teljes.

Még egy újdonság, hogy megváltozik a Hírek kezelése. Ha velünk történik valami, azt látjuk egy csatornán, azonban ezt most már ki is tudjuk posztolni egyenesen a Facebook falunkra! Nagyszerű lehetőség arra, hogy megtudjuk a ki a legnagyobb FIFA Fej az ismerőseink közül, láthassuk és megvitathassuk ki a legjobb.