FIFA 13 Online bajnokság

Többen érdeklődtetek az utóbbi időben, hogy mikor kerül megrendezésre az első FIFA 13-as online bajnokság. Most érkezett el a pillanat, hogy meghirdessük az első online megmérettetést!

Az első FIFA 13 verseny követve a szokásokat, egyeneskieséses, BO3 rendszerben zajlik, két nyert mérkőzésig. Nevezni regisztráció után az Online Bajnokság fülre kattintva tudtok. Minden résztvevőnek kötelező eredet, regisztrált FIFA 13-mal rendelkeznie, valamint csatlakoznia ahhoz a Facebook csoporthoz, amelyik platformra nevez! Amennyiben nem találjuk a csoport tagok közt a sorsolásig, kizárjuk a küzdelmekből! Ezen a felületen keresztül kell majd leadni az eredményeket és esetleges óvásokat bejelenteni. A linkek elérhetőek oldalunk Közösség menüpontjára bökve!

A regisztrációs határidő október 17. 16 óra. Ezt követően az esti órákban tartjuk a sorsolást és publikáljuk a megfelelő Facebook csoportokban. A nevezés jelenleg 32 főre van beállítva, de túljelentkezés esetén (jelezni kell a Facebook csoportban!) természtesen megemeljük a létszámot.

Regisztráció menete az EuroFIFA-ra
Aki korábban már rendelkezett regisztrált felhasználóval, ő be tud jelentkezni a korábbi fiókjával. Új fiók regisztrálásháoz töltsétek ki az adatokat, majd nyomjatok a regisztráció gombra. Miután aktiváltátok a fiókotokat (e-mailben kapott link) lépjetek az Onlinbe Bajnokság menüpontra, majd a jobb felső sarokban található emberkére kattintva töltsétek ki az online bajnoksághoz a profilotokat. Ennek kitöltése után tudtok nevezni a bajnokságra.

Határidők

Regisztráció: 2012. október 17. 16:00
1. kör: október 22.
TOP16: október 27.
TOP8: november 2.
Elődöntők: november 7.
Döntő: november 11.