FIFA 13: Magyar borító

Immár ötödik éve köszön vissza a boltok polcairól a FIFA sorozat akutális része egy magyar játékossal a dobozán, névszerint Dzsudzsák Balázzsal. Szerencsére idén is lesz a magyar piacra kiadott borító és idén is Balázst láthatjuk rajta.

Az már korábban kiderült, hogy a nemzetközi arc Leo Messi lesz és várható volt, hogy amennyiben magyar társa is akad, akkor az a Dinamo Moszkva játékosa, Dzsudzsák Balázs lehet.

Bár korábban az E3 idején kiadott kezdőleges borítónál több mindent is furcsáltunk, kezdve a sötét színt, ami szerencsére javításra került, azonban a FIFA 06 óta ismert ív, úgytűnik, hogy eltűnt. Az ilyen váltások mindig valami nagy újdonságot hoztak, ezt az idei verziónál azonban nem találjuk. Ugyanakkor tény, hogy így olyan hatást kelt a borító, mintha egyben tervezték volna és nem úgy voltak vele, hogy mindegy, hogy mi van a háttérben, az elején az ív a tuti.

Ami Balázst illeti ő a tavalyihoz hasonlóan idén is a nemzeti csapat szerelését viseli, ám most egész alakosan így a borítón egészében láthatjuk a ruházatot, ami a magyar trikolórt hivatott megtestesíteni. A gyakorlathoz hasonlóan idén is gólöröm közben kapták lencsevégre, aholis a kezét a címer alá, a szívéhez teszi.

fifa13-pc-630px-EUROFIFA