FIFA 13 Gamescom trailer

Szokás szerint az Electronic Arts előbb adja ki a sajtótájékoztatóján bemutatott videókat. Idén sincs ez másképp a FIFA 13 esetében sem. A videó felkerült az internetre és ezzel gyakorlatilag kezdetét veszi számunkra a mintegy 1 hetes őrület a kölni Gamescom kiállítás körül.

Azok számára, akik nem tudnánk, a Gamescom a világ második legnagyobb videojáték rendezvényévé nőtte ki magát az évek során, ma már minden magára valamit adó fejlesztő, kiadó megjelenik, az igazán nagyok pedig azon versengenek, hogy kinek a standja nagyobb.

Erről a showról természetesen nem maradhat le az Electronic Arts és így annak egyik húzócíme a FIFA 13 sem. A sokak számára csalódást keltő E3 és az azóta eltelt időszak kevés információja után csak remélni tudjuk, hogy David Rutterék inkább a Gamescomot tekintik már legfőbb eseménynek az évben és ezen a héten fogjuk megtudni a FIFA 13 eddig rejtegetett tartalmait. Az az egy biztos, hogy az EA standján a FIFA 13 kipróbálható lesz nagyjából 80-85%-os állapotban, ami azt jelenti, hogy minden, ami abban a verzióban megtalálható el fog jutni a rajongókhoz.

Mi is igyekszünk figyelni az eseményeket és azonnal, magyar nyelven beszámolni nektek róla.

Álljon itt a videó és tekintsétek meg, hogy mi fog elhangzani a sajtótájékoztatón kedd, délután 4 órakor.