FIFA 13 frissítés

Az Electronic Arts rendhagyó módon egy újabb javítással érkezik a karácsonyi rohamot megelőzően. Bizonyára a legnagyobb rajongók már megjelenéskor magukévá tudhatták a játékot, azonban nagyon sokan türelmesen megvárják míg a fa alatt bontogathatják a virtuális foci abszolút királyát a FIFA 13-at. Felmerül a kérdés tehát, hogy a nemrég közzétett igen szűkszavú fórum bejegyzés milyen részletek árul el magáról a frissítésről.

Az Xbox és PC tulajdonosok örülhetnek, ugyanis Ők már MOST letölthetik a javítást az Xbox Live és Origin hálózatokon keresztül. Sony PlayStation 3 téren egy picit még várni kell, valószínűleg a jövőheti PSN frissítés hozza majd a FIFA 13 legújabb verzióját. A csomag ezúttal a Karrier Módot és az Ultimate Team-et fogja leginkább érinteni. Az ígéretek szerint a játék nem fagy majd le miközben új felderítők válnak elérhetővé számunkra, vagy esetleg egy új fiatal játékost szeretnénk leigazolni a csapatba. Sajnos egy időre búcsút kell mondani a FUT vendég játékmódnak, ahol mindenféle regisztráció nélkül próbálhattuk ki ezt a játékmódot. Ezzel együtt remélhetőleg a sok játékos által jelzett láthatatlan labdák is kikerülnek a játékból. Az EuroFIFA FIFA 13 ügyeletes csapata a napokban ezeken a hibákon túlmenően nehézségeket tapasztalt a PSN online pass érzékelésével kapcsolatban is. Az ígéretek szerint a FIFA pontokkal történő vásárlásnál és az Online Pass-oknál felmerülő hibákat is orvosolni fogja ez a kiegészítés.

Amennyiben hibát tapasztaltok játék közben, vagy csak megakarjátok osztani élményeiteket FIFA 13-azás közben, írjatok kommentet a cikk alá vagy postoljatok facebook oldalunkon.