FIFA 13: Átigazolási rendszer

Módosul a FIFA 13 átigazolási rendszere a Karrier módban. Sokkal részletesebb, sokkal realisztikusabb lesz, mint volt. A magyar feliratú videón ezúttal Santiago Jaramillo producer mondja el a legfontosabb tudnivalókat.

Minden évben egyre jobbá és jobbá teszik a Karrier módot, éppen ezért nagyon viccesen hat, amikor az előző évi verziót, ha nem is titulálják butának, de utalnak rá. Most is ez történik, tavaly ilyenkor ódákat zengtünk arról, hogy megcsinálták az átigazolási határidő utolsó napját, és az utolsó percekben is több ajánlatot tehettünk. Idén pedig a párbeszédpanelt csinálták sokkal részletesebbre. Legfontosabb újítás, hogy a teljesítmény alapján mostmár tudjuk az ajánlattétel előtt, hogy nagyjából milyen összegre számíthatunk, ezt az Igazgatóság fogja velünk közölni az ajánlattétel előtt. Azonban, ha a másik fél nem bólint rá, megmondják ők is, hogy mennyit kérnek érte. Ezzel a piaci érték alapján belőtt átigazolások kora mindenbizonnyal végetért a FIFA 13-ban.

Természetesen, ha mi megtudjuk vásárláskor, hogy az eladó mennyit kér, fordított szituációban mi is megmondhatjuk ugyanezt. Továbbá van lesz lehetőségünk arra is, hogy játékos és pénzt ajánljuk fel a másik klubnak egy játékosért cserébe. Fontos kiemelni,hogy egyelőre az és szó szerepel hangsúlyosan, vagyis szimpla cserekereskedelem az eddigi kommunikáció alapján nem várható.