FIFA 12: Új képek

Három új kép érkezett a készülő FIFA 12 játékból. Kettőn a játék német arca, Mats Hummels szerepel, a harmadikon Rooney terelgeti a labdát két Arsenal-játékos között. A képekből ítélve egy biztos, nagyon gyönyörű lesz.

Mindenek előtt elnézést szeretnénk kérni azoktól, akik valamilyen oknál fogva a videók miatt keresték fel jelen cikkünket. Sajnos az Electronic Arts kérésére meghatározatlan időre bekell fagyasztanunk a birtokunkban lévő videó anyagokat. Azonban kiengesztelés végett újabb képekkel bővítettük FIFA 12-es galériánkat. Ezekből kiderül többek között az, hogy a játék menüje az eddigi vertikális felépítés helyett horizontálisan jelenik majd meg a képernyőnkön. Ez egyébként a Need For Speed játékoknál már mondhatni bevált elrendezés. Ha minden igaz, ezáltal gyorsabban tudunk majd navigálni az egyes menüpontok között. Igaz ez majd csak a gyakorlatban válik véglegessé.

Az egyes karakterek testfelépítése is változásokon ment keresztül. Akik emlékeznek még a FIFA 11 kapcsán megjelent videók közül arra, amelyiken Michael Day az EA Canada grafikusa bemutatta az alapvető különbségeket e téren a játék egyes verziói között, talán már rá is jött azonnal a legfőbb változásokra. Az egyes karakterek sokkal inkabb eltérnek egymástól mint eddig. Mostmár nemigen láthatunk úgynevezett “generic” játékosokat a pályán még az igazán kis csapatoknál sem. Persze a grafikus motor által generált külső ígyis jelen lesz a játékban. Ám nem lesz annyira feltűnő a hasonlóság két másodosztályú csapatban játszó játékos között.

Lehet a képek teszik, viszont a színvilág is teljesen más képet mutat. A megjelent képek alapján idén is állítottak a gyepszőnyeg kontraszt arányán. Ez talán a legfontosabb változtatás, mivel a játék 90%-ában a pályát látjuk. Reméljük napokon belül közölhetjük a többi információt is a játékról. Addig is érdemes figyelni az oldalt, mert nemtudni mikor jár le a szigorú embargó.

FIFA 12 MENU

 

Tovább a galériába…