FIFA 12 – Nyomd nagyban!

Óriási FIFA 12 bulira invitálunk benneteket a hivatalos megjelenés másnapján, október elsején!

277081 228544680526069_2009472331_nMint azt bizonyára mindenki tudja, Magyarországon hivatalosan a FIFA 12 szeptember 30-án jelenik meg. A megjelenés másnapján egy hatalmas Launch Party keretében köszöntjük a széria legújabb darabját a Corvin moziban a vásznon és kioszkokon.
Akik voltak már korábban a Corvinban FIFA-rendezvényen tudják, hogy a lényeg és a legnagyobb élmény a sok-sok nyeremény mellett, hogy ki lehet próbálni a játékot a mozi hatalmas kivetítőjén. Valamint azt is tudják, hogy a lebonyolítás akadozott a sok résztvevő miatt, ezért új rendszer kerül bevezetésre.

A regisztráció és a belépés mindenkinek ingyenes. Kapunyitás után az első húsz versenyző automatikusan mehet a terembe, ahol sorsolás alapján játszhatnak. Azok, akik nem férnek be az első húszba, előselejtezőn kell átesniük a kioszkokon. Itt is sorsolás alapján történik a párosítás, és a párharc győztese jelentkezhet a teremben.

Minden órában nyereményeket sorsolunk, ahol FIFA 12 videojátékok, Gamestar és FourFourTwo magazinok találnak gazdára. Valamint a végén lesz egy fődíj, ami a későbbiekben lesz elárulva. A pontos szabályzatot hamarosan közzétesszük, a legfontosabb dolgok mégegyszer:

Helyszín: Corvin mozi Budapest

Időpont: 2011. október 1.

Idősáv: 10:00-17:00

Belépés: díjtalan
Részvételi szándékot jelezzétek a facebookon, vagy itt alul kommentekben!