FIFA 12: Hivatalos bejelentés

Mai nap hivatalosan is bejelentették a forradalmi újításokat tartalmazó FIFA 12 játékot. Érkezett egy videó a játék valószínűleg leglátványosabb eleméről, az Impact Engineről, illetve változtatnak a karrier módon is.

Az Impact Engineről és a többi ez idáig publikus újításról korábbi cikkünben bővebben olvashattok. A videó lenyűgöző! Apróbb hibák vannak még benne, éppen ezért felhívnánk a figyelmeteket a felső sarokban lévő “gameplay work in progress” feliratra, vagyis még dolgoznak rajta a készítők.

Az EA ígéri, hogy az új Karrier mód kezelni fogja a csapatra és játékosokra ható hatásokat. Ilyen a játékosok morálja, formája, illetve, hogy a csapat hol áll a tabellán.

A játék idén ősszel jelenik PlayStation®3, Xbox 360®, Wii™, PC, PlayStation®2, Nintendo 3DS™, PSP® (PlayStation®Portable), iPhone®, iPad™ és iPod® touch platformokra.

További érdekesség, hogy a játék producerei a héten ellátogatnak pár ország EA központjába, ahol bemutatják a sajtónak a játékot. Ennek az embargója David Rutter twitterje szerint május 30-án jár le, így hétfőn új anyagokra számíthatunk. Valamint az E3-ig is csak párat kell már aludni.