Felhívás! FIFA 12 „Watts”

Ki ne ismerné az Eurosport csatorna népszerű Watts című műsorát, melyben a sportpályákon történt legviccesebb, leglátványosabb jeleneteket megörökítő videókat gyüjtik össze.

szilveszterimoka

 

Szilveszter éjszakájára szeretnénk mi is egy ilyen jellegű videót összeállítani, amiben a Ti, vagyis a magyar FIFA közösség tagjai által tapasztalt/végrehajtott jeleneteket gyűjti össze. Természetesen nem csak a többnyire az Impact Engineből származó vicces bugokra vagyunk kíváncsiak, hanem tökéletesen végrehajtott cselekre, gólokra is.

Amennyiben rendelkeztek ilyen jellegű videóval, vagy bármilyen FIFA 12-es videóval, amiről úgy gondoljátok, hogy érdemes lenne megmutatni egy ilyen videóösszeállításban, ne habozzatok, küldjétek el őket a shoe@eurofifa.com e-mail címre.

A videó eljuttatásának több módja van: Vagy felveszitek valamilyen képrögzítő alkalmazással és az így felvett anyagot eljuttatjátok nekünk akár e-mailben, akár valamelyik videómegosztóra feltöltve. Vagy a játékon belül feltöltitek az EA SPORTS erre a célra rendszeresített oldalára és azt a linket külditek el az e-mail címre.