Euro 2012 videó

A Gamespot hozzájutott a FIFA 12 EB-t tartalmazó DLC-jéhez és egy 25 perces videó segítségével kalauzolja az érdeklődőket.

Az első percekben látszik, hogy miben különbözik a FIFA 12-től. A FIFA 12 főmenüjében lesz létrehozva egy UEFA Euro 2012 fül, ami a hivatalos betűtípussal lesz írva, vagyis eléggé el fog ütni. Ha rákkatintunk láthatjuk kikellni az európa-bajnokság hivatalos „növényét”, aminek a virágai stadionokat formálnak.
A menü felépítése megegyezik az eredeti játékkal, annyi különbséggel, hogy megkapta az EB lila színét és a különböző menüpontokat emblémákkal is megjelölték.
A narrátorok, Mark Walton és Cam Robinson elkezdenek egy kvázi Torna módot, vagyis az EB-t. Itt sajnos úgy tűnik, hogy Magyarországot nem tudjuk kiválasztani, csak azokat a csapatokat, akik kvalifikálták magukat a tornára. Ez valahol nem is meglepő, ugyanis idén kimaradt a Selejtező.
Elindulnak kalandozó hadjáratukra is, itt már feltűnik Magyarország is, szóval a kiegészítés tartalmazni fogja a válogatottat, arról viszont nincs információnk, hogy licenszelve lesz e, vagyis a hivatalos mezünkben fognak e kifutni fiaink, vagy öröklik a FIFA 12-es mezt.
Érdemes rászánni a videóra 25 percet. De ha nincs ennyi, akkor a két meccset nyugodtan át lehet pörgetni, ott csak a körítést érdemes megnézni, a játékmenet nem változott.

eurohub