Euro 2012: Hivatalos magyar árak

Megérkeztek a hivatalos magyar árak az április 24-én megjelenő FIFA 12 DLC-ről, ami a nyári EB-t varázsolja be a játékba.

Elöljáróban annyit érdemes elmondani, hogy az árak egyáltalán nem horribilisek, az EA teljesen korrekt árat kér a kiegészítésért.
PlayStation 3 tulajdonosok számára elérhető lesz a magyar PSN Storeból 5990 forintért, így egy 6000 forintos kártya megvásárlása után már tudjuk is tölteni. Az ár nagyságrendileg megegyezik átszámítva a külföldi árakkal, így mindenkit arra bíztatunk, hogy a magyar boltból vásárolja meg, ugyanis ezzel a magyar eladási adatokat tudjátok erősíteni, ami nagyon sokat számít a lokalizációk szempontjából.
Az Xbox 360-on játszóknak a 2100 pontos kártyát kell megvásárolniuk, amiből 1800 MS Pontot kell rááldozni a DLC-re. Ezek az árak is megegyeznek a külföldi árakkal.
PC-sek viszont jó helyzetben vannak, ugyanis Magyarországon a hivatalos ajánlott fogyasztói ár 4990 forint, ami olcsóbb, mint más európai országokban, beleértve az Origint is. A játékot meg tudjátok venni videojátékboltokban dobozosan. A dobozban nincs lemez, csak egy kód, amit az Originben tudtok majd aktiválni.

540euro2012