Eredménybeküldés

Ebben az oktatócikkben leírjuk lépésről-lépésre, hogy hogyan tudjátok beküldeni a lejátszott meccsek eredményét.

Mindenekelőtt a jobb felső sarokban kattintsatok a Belépés-re és lépjetek be a profilotokba. Ha jól csináltátok, akkor ez a szöveg átváltozott Felhasználói menüre.
Válasszátok ki a menüsorban az Online bajnokságokat. Itt előjön az összes folyamatban levő, vagy hamarosan induló bajnokságunk.
Keressétek meg azt a bajnokságot, ahova eredményt szeretnétek beküldeni. Itt betöltődés után kattintsatok a Profil szerkesztése ikonra.

A profil szerkesztése gombra kattintva megnyílik előttetek profilotok adatai és azok fölött találjátok a forduló fület, amelyre ha rákattintotok megpillanthatjátok a számotokra kiírt mérkőzéseket. A következő teendők értelemszerűek, írátok be a két rublikába az eredményt illetve állítsátok be a dátumot. A jobbfelső sarokban a profil szerkesztése gomb alatt, ügyeljetek, hogy a saját bajnokságotok neve legyen beállítva.

Mérkőzés Részleteire kattintva pedig megadhattok egyéb részletek a mérkőzéssel és az ellenféllel kapcsolatban, beállíthatjátok itt is, hogy mikor játszottátok le a mérkőzést , illetve kötelező bejelölni alejátszva fület. A Mérkőzésről című szöveges mezőbe írjátok be a megjegyzéseket. Minekután a lebonyolítás két győzelemig tart, ide várjuk a kettő, vagy három meccs eredményét. Valamint mindenféle megjegyzést, például, hogy megszakadt a kapcsolat valamelyik meccsen, az egyik fél laggolt, stb.


Miután kész vagytok, csak el kell mentenetek és várni a következő kört. Ha egyéb kérdésetek maradt az eredményfeltöltéssel kapcsolatban forduljatok bátran hozzánk, írjatok Facebook-on az üzenőfalunkra, vagy keressétek meg a bajnokság illetékes adminját. Végül arra szeretnénk megkérni minden játékost, hogy az eddig lejátszott mérkőzések eredményeit immáron a friss információk ismeretében adják le a rendszerben és máris folytatódhatnak a mérkőzések.

Sok sikert!