EB az EuroFIFA-n!

A magyar FIFA közösség PlayStation 3-on játszó részéről nagy igény mutatkozott egy online EB lebonyolításának, így meghirdetjük a mi kis Európa bajnokságunkat!

Sajnos az Euro 2012 DLC-ből valamilyen oknál fogva kimaradt a Head-to-head mérkőzések lehetősége, így a FIFA 12-es alapjátékot vagyunk kénytelenek elővenni. Egyik szemünk sír, a másik nevet, hiszen így lehetősége van azoknak is részt venni a bajnokságon, ha elég gyorsak, akik valamiért nem vették meg a kiegészítést. Negatív viszont abból a szempontból, hogy így sajnos két válogatott is kimarad, mégpedig a csehek, illetve a házigazda ukránok. Előbbi pótlásával egyszerűbb a helyzet, hiszen az I csoportban Skócia lett a harmadik, ők tudják helyettesíteni Barosékat. A házigazdánál más utat kellett járni, mivel nekik nem volt selejtező, nem is szorítottak ki senkit. Úgy döntöttünk, hogy Ukrajnát Magyarország helyettesíti.

Ami a lebonyolítást részletesebben illeti, mivel nem szorít az idő, hagyunk egy kis örömjátékot számotokra. Rendes EB szisztéma szerint kerül megrendezésre a bajnokság és minden mérkőzés, így a csoportmeccsek is BO3 renszerben zajlanak! A csoportmérkőzések kezdési időpontja Június 8. 18:00, befejezése pedig június 19. 24:00. Az egyeneskiesést pedig a döntő kezdéséig, vagyis július 1. 21:45-ig kell befejezni.

Nevezni a szokásos módon tudtok. Az EuroFIFA felhasználótokkal csatlakoztok a bajnoksághoz az Online bajnokságok menün keresztül, illetve csatlakoztok a PS3-as Facebook csoporthoz is. Aki utóbbit nem teszi meg, nem indulhat!

Azt, hogy ki melyik országgal indul, sorsolás alapján döntjük el, amikor betelik a 16 hely, hogy legyen egy kis idő gyakoroloni új csapatotokkal. Fontos! Aki nem a sorsolásnak megfelelő csapattal próbál meg versenyezni, kizárjuk!eurobgmascot