Az új Arsenal mez a FIFA 13-ban

Minden FIFA megjelenése előtt éles vita szokott kialakulni a mezek miatt, hogy ez most a következő vagy a jelenlegi epizódja a sorozatnak, mivel a régi mezek vannak a képeken, videókon. Az Electronic Arts most kiadott egy videót, amin az Arsenal jövő évi vendég mezét reklámozza. Ezzel ez az első média-anyag a FIFA 13–ról, ahol nem röppen fel az a vita, hogy ez most melyik rész.

Ugyan a videó a londoniak 2012-2013-as idegenben használatos mezéről szól, ami lila-fekete csíkozású, de nem csak azok számára lehet érdekes, akik az Ágyúsoknak szurkolnak. Grafikán, mint már korábban kifejtettük sok változást továbbra sem láthattok, viszont lassított felvételeken új mozdulatokat is megismerhettek.

Tulajdonképpen nem meglepő, hogy az Arsenalra esett a választás, hisz FIFA-s berkekben köztudott, hogy Aaron McHardy, a játék egyik vezető fejlesztője nagy szurkolója a csapatnak. Arra azért kis esélyt látunk, hogy ebben a mezben, ami a idegenbeli mérkőzésekre készült, a saját stadionjukban, az Emiratesben pályár lépnének, de ennyi hiba talán elnézhető a videó készítőinek.