Az első FIFA 13

Megérkezett az első FIFA 13 Európába, méghozzá az Apple mobileszközeire, rengeteg újdonsággal, elképesztő grafikai fejlődéssel!

Megnyitva az iTunes Storet, egyből Dzsudzsák Balázs köszön vissza és hirdeti a FIFA 13-at, ebből egyértelművé vált, hogy a FIFA 13 mától elérhető az App Storeban!

Korábban többször beszámoltunk róla, hogy milyen újdonságok várhatóak a FIFA 13 iOS verziójába. Mindenképp meg kell említeni azt a grafikai fejlődést, amin a játék átment az utóbbi 1 évben, valamint az új irányítási rendszert és természetesen, hogy idén először debütál az online játék lehetősége a platformon! Ezeken kívül a tavalyi évhez hasonlóan az EA SPORTS Football Club ismét teljes támogatottságot kap.

Itt azonban nem álltak meg az Electronic Artsnál! Internetkapcsolat esetén azonnal megoszthatjuk legszebb jeleneteinket barátainkkal, illetve a FIFA közösségel. Kihasználják az iCloud adta lehetőségeket és a Karrier, valamint Torna módban mentéseinket a felhőben tárolja, így ha például iPhoneunkon megszakítottuk a játékot, iPadünkün is tudjuk folytatni. Ami pedig a legfontosabb: a FIFA 13 iOS első ízben univerzális, így csak egyszer kell megvásárolnunk és az összes iOS-t futtató eszközünkre le tudjuk tölteni!

A játék futtatásához iPhone esetén minimum a 3GS modellre, iPod Touch esetén a 3. generációra van legalább szükségünk. Amennyiben iPadet használunk, mind a három generáció támogatott. Arról egyelőre nincs információnk, hogy az iPhone 5-tel, illetve az 5. generációs iPod Touchcsal megváltozott képarányt támogatja e a FIFA 13, vagy oldalt fekete csíkokkal kell egyelőre élveznünk a játékot.

A FIFA 13 iOS verziója 5,49 euróba kerül, középárfolyamon ez jelenleg kb. 1550 forint. Irány az iTunes!