A Manchester City is bemutatkozik

Az Arsenal után a Manchester City is bemutatja vadonatúj, a 2012/2013-as szezonra készített hazai mezét a FIFA 13-ban egy video formájában.

A mez szép világoskék színt kapott az Umbrotól, egy klasszikus hatást keltő fekete gallérral. Néhány kép kocka erejéig, csakúgy, mint múltkor a Chelsea, feltűnik az Arsenal hazai meze is.

Ezekben a videókban a mez valószínűleg a rajongók számára érdekes inkább, a FIFA rajongóit a videókban fellelhető apróságok mozgatják meg.

Új kameraszögből láthatjuk a csapatok bevonulását, majd mikor felsorakoztak és a Man City játékosait hátulról mutatják, érdemes Johnson és De Jong közé figyelni, ugyanis feltűnik egy operatőr, aki elölről rögzíti a játékosokat. Ez mindenképp egy olyan apróság, ami az élményt nagyban fokozza, nem csak mozgó, vagy álló papírlapokat látunk, hanem életre kel egy figura, aki nem főszereplő.
Ha már a papíroknál tartunk, a szurkolókat is meg kell említeni, látszólag nem lesz rajtuk változás idén sem, ami persze koránt sem biztos, hogy így lesz a teljes verzióban is, de több, mint valószínű.

A szituáció, ami körül forog a videó, pedig az új szabadrúgáslövő mechanizmus, látható, hogy van fantázia az új rendszerben, reméljük sok érdekes megmozdulást fogunk látni tőletek 1-1 rendezvényen.