OTP Liga: TOP20

A tegnapi nap folyamán egy fontos pozíciót lépett át a SzilardK’s OTP Bank Liga, ezzel egy nívós mezőnybe került azok közt a bajnokságok közt, akik nem szerepelnek alapból a FIFA 12-ben.

Tavaly decemberben kezdtük el nézegetni a Creation Centreben fellelhető magyar bajnokságokat, hogy melyik lehet az, amit egy kis gondozással a nagyközönség elé lehetne tárni. Sok verziót megnéztünk, azonban SzilardK változata kétségkívül kiemelkedett ezek közül, így vele vettük fel a kapcsolatot disztribúció miatt. A kapcsolat felvétel után azonnal munkába álltunk, hogy tökéletesítsük a kiegészítést, végül pedig idén január 25-én elérhetővé tettük mindenki számára. Azóta több frissítés is elkészült, a legnagyobb a téli átigazolásokat tartalmazó volt, de tíz nappal ezelőtt is készült egy átfogóbb frissítés.

Ugyan a cikk címében a TOP20-at említettük, de ez nem teljesen fedi a valóságot, hiszen több liga is többször szerepel az OTP Liga előtt, valamint olyan világversenyek is vannak, amik úgyszintén nem találhatóak meg a játékban. Ha ezeket kivesszük, akkor a 12. helyen tanyázik a magyar bajnokság, jelen pillanatban 1249 letöltéssel. Ez az ország méretéhez és a bajnokság „népszerűségéhez” képest úgy gondoljuk, hogy mindenképpen szép szám, ami Szilárdnak is erőt adhat a jövőre nézve.

Apropó jövő! Mivel ma van az E3, nem tudjuk megkerülni a FIFA 13-at, hogy mi lesz akkor. Szilárddal abban maradtunk, hogy, amint elérhetővé teszik a Creation Centret a következő FIFA-hoz, nekiesünk a magyar bajnokság elkészítésének. Remélhetőleg a játék megjelenése után nem sokkal már hírt tudunk adni arról, hogy elérhetővé vált a magyar bajnokság is.


Addig is, amíg nem jelenik meg a következő FIFA, érdemes a FIFA 12-vel játszani, és azoknak is letölteni a nemzeti pontvadászatunkat, akik eddig valamilyen oknál fogva még nem tették meg. A letöltés menetéért kattintsatok IDE.
SzilarK nevében is köszönjük mindenkinek a letöltést! Szilárdnak pedig a nagyszerű kiegészítést!

cikkbemagyar

Ma este E3 Electronic Arts konferencia várunk mindenkit szeretettel 10 órakor a mIRC-en!