Launch Party információk

Néhány fontos tudnivaló azok számára, akik ellátogatnak szerdán a Saturn Mammutban tartott Launch Partyra.

 

A helyszíni regisztrációra déltől fél 4-ig van lehetősége mindenkinek. A verseny pedig 16:00-kor el fog kezdődni, úgyhogy a regisztráció után elmehettek, de fél4 és 4 között mindenképp gyertek vissza, hogy megtudjátok, hogy nagyjából mikor fogtok sorrakerülni.

Fontos, hogy regisztrálnia azoknak is kell, akik korábban az interneten előregisztráltak már! A létszám 256 főben van maximalizálva, amint ezt a számot elérjük, lezárjuk a regisztrációt és nem tudunk befogadni több versenyzőt.

A helyszín a Saturn Mammut. Ez a Mammut II. bevásárlóközpont -1. emeletén található. Legegyszerűbben úgy juttok be, ha a földszinten bementek az épületbe és középtájt lementek a mozgólépcsővel, pont odavisz elé. Megközelíthető tömegközlekedéssel a 4-es és a 6-os villamossal (Széna tér) és a 2-es metróval (Széll Kálmán tér/Moszkva tér), az autóval való megközelítéshez és parkoláshoz látogassatok el a Mammut oldalára.

Szabályzat és előzetes regisztráció a fifa12.momart.hu oldalon található. A nap folyamán kedvezményes áron vásárolható meg a FIFA 12 PC, PS3 és Xbox 360 platformokra.

 

Mindenkinek jó játékot! Sok sikert!