Zotac: Egy újabb lehetőség

A Zotac által gyártott termékek is kifejezetten a gamer közösséget cálozzák meg, nem hiába a jelszavuk: “It’s time to play!”. Ebbe a profilba kíválóan beleillik a ZOTAC CUP, amelynek keretében hetente mérhetik össze erejüket a legjobb online játékosok, különböző stílusokban is. Jelenleg Warcraft III, Trackmania II, Quake Live, Starcraft II, de ami minket a legjobban érdekel: FIFA12(PC) kategóriában is.

A rendszer igazán bejáratott: A következő már a 114. ZOTAC FIFA CUP lesz. Aki nevezni szeretne, annak egy dologra kell figyelnie: gyorsan lapátolja be a vasárnapi húslevest, hiszen a verseny minden héten vasárnap délben, 12:00-kor kezdődik. Nem szabad elfelejteni a jelentkezést sem, arra egész héten lehetőségetek van egy kattintással, de szükség van még egyre 11:00 után a “Check-In” miatt. Ennek célja, hogy kiszűrjék azokat akik útközben meggondolták magukat és mégsem tudnak résztvenni.

Hogy miért érdemes egy időre félretolni a nagyi rántott husiját? A győztes markát minden héten 100EUR üti! Nem meglepetés, hogy a szép summa reményében a legjobb playerek is rendszeres harcba szállnak, így ha a pénznyereményt nem is sikerül megszereznetek, olyan izgalmas meccseket nyomhattok a top játékosokkal, amikből a legtöbbet lehet tanulni. Vagy ha csak szeretnétek leszűrni, hogy körübelül mégis hol tartotok, milyen formában vagytok, akkor ez egy kitünő alkalom erre is. Egy biztos, csak profitálhattok a résztvételből.

A kupa lebonyolítása egyenes kieséses rendszerű, egészen a legjobb 4-ig. Az elődöntő és a döntő két nyert meccsig tart. Ami az idei FIFA12-re jellemező, hogy döntetlen esetén új meccset kell kezdeni, ahol az aranygól dönt a továbbjutásról.

Ha kedvet kaptatok hozzá irány a regisztráció. Ha megkezditek láthatjátok, hogy egy szimpla tipikus regisztrációs felület, csak 1-2 fontosabb dolgot kell megadni.
zotaccc

Ami fontos, hogy a bejelentkezés után, a felső menüsorban, a Game Accounts-nál meg kell adnotok az Origin ID-teket, ezután lehetséges csak a nevezés a kupára

Itt sem szabad elfelejteni, hogy mint minden ilyen PC-s tornának, ennek is a feltétele a mIRC-n való részvétel, ahol a Quakenet-re csatlakozva a #zotac.fifa szobában megtalálhatjátok ellenfeleiteket. Reméljük, már a következő alkalommal is lesznek magyar jelentkezők.

Száz euróra fel!