FIFA Bajnokság 9: XBOX One-on!

Hosszas várkozás után elérkezett az idő, hogy a havi rendszerességgel megrendezésre kerülő FIFA Bajnokság sorozat egy magasabb szintre lépjen. Az EuroFIFA és a Kaja.hu közös szervezésében kihírdetett megmérettetésen a játékosok Microsoft Xbox One játékkonzolokon mérhetik össze tudásukat 2015. április 3-án pénteken. 

A következő generáció elérte a magyar offline versenyeket is, melynek következtében mindenki lehetőséget kaphat tudása bizonyítására a lehető legjobb körülmények között. Ennek érdekében az EuroFIFA és a Console Corner stábja hosszas egyeztetések után a következő konfigurációban állapodott meg a verseny technológiai partnerével:

  • Síkképernyős TV készülék , mely képes 1080p HD kép lejátszására
  • Microsoft Xbox One játékkonzol
  • Wireless Xbox One kontroller
  • jó minőségű HDMI kábel a megfelelő vizuális élmény érdekében

Az eddigi gyakorlattól eltérően nem “kiosk” állásokon zajlanak majd a mérkőzések, hanem a helyszín adottságainak megfelelően kialakított “játék boxokban.” Ezekben lehetőség lesz kényelmes távolságban helyet foglalni a játékhoz illetve a játékosok nincsenek többé a géphez láncolva. 

Minden mérkőzés tisztaságáról ezúttal is az EuroFIFA A Magyar FIFA Közösség versenybírósága által delegált játékvezetők gondoskodnak majd. Az esetlegesen felmerülő kérdéseket és a szabályzatot a játék boxoknál felügyelő játékvezető válaszolja meg valamint mutatja be. 

fifa_bajnoksag_new_cover_round8_big_facebook

Előzetes regisztráció a versenyre a megszokott csatornákon lesz majd lehetséges. Erre azonban még egy picit várni kell technikai okokból kifolyólag. Ami viszont már fix, hogy április 3-án Xbox One FIFA Bajnokság lesz a Kaja.hu Cybergastroban. 

Várunk mindenkit sok szeretettel! 

Véleményeiteket és kérdéseiteket tegyétek fel a hír alatti komment mezőben vagy facebook oldalunkon privát üzenetben!