World: Fejlődő Gameplay!

A FIFA 15 megjelent és a közönség boldog. Lassan a szokásos ősz eleji izgalom, ami kedvenc sorozatunk legújabb tagját körüllengi lecsendesedik és ilyenkor érdemes odafigyelnünk a kis-testvérre is. Nem a sajátunkra, hanem a játék kistestvérére, a FIFA Worldre! (A sajátunkra is, de ebben a cikkben maradjunk az FW-nél)

A játék ugyanis fejlődött, mégpedig nem is keveset. A korábban sokat bántott gameplay engine változott meg, mégpedig olyan pontokon, amik csak javára lehetnek a játékosoknak:

1. Új trükkök: Hazard egy “rainbowal” nyitja meg a videót, ahol a FW újitásait mutatja meg nekünk az EA. Frissitették a lehetséges mozdulatok listáját, valamint azok fluiditásán is alakitottak. Cseles! 

2. Támadó intelligencia: Csapattársaink okosodtak, aminek legfőbb hasznát majd a kapu előtt vesszük. Javult tehát a helyezkedés, igy garantált a még több lesipuskás gól!

3. “Complet Dribbling”: ami magában hordozza az újabb trükköket és a sokkal finomabb irányitást. A mozgás ezzel kevésbé lesz “töredezett” és újabb lépést tesz a játék a (fő) FIFA-val visszaadására.

Nem maradhatnak ki a játékmenetet kevésbé érintő változások sem. Lesz lehetőség “challange”-ek, vagy ismertebb nevén achievmentek gyűjtögetésére, valamint netes közösségek épitéséhez is.

A hajlandóság tehát adott az EA részéről, hogy egy ingyenes és nagyszerű szórakozást garantáló MMO-futball játékot adjon nekünk. 

Ti játszotok a játékkal? 

Nem? Innen letölthetitek: http://o.ea.com/30757