Visszatekintő: FIFABajnokság8 és taktikai tanácsok!

Az elmúlt két hét az uborkaszezont idézte a szerkesztőségünkben, ezért egy összefoglaló cikkben pótoljuk azt a keveset, ami az elmúlt két hétben történt. Főleg az EA Sports videós szekcióját érinti kitekintésünk, de a mi csatornánk sem maradt mozgókép-anyag nélkül.

Első körben a FIFA Bajnokság nyolcadik fordulóját emlegetjük fel, ahol 50 játékos feszült egymásnak, hogy kideritse, ki lesz a nyolcadik győztes. Apróbb nehézségek és egy fél11-ig nyúló bajnokság végén azonban újabb győztest avattunk. Fun-fact, de még egy győztesünk sem tudott duplázni. A következő bajnokság lassan kopogtat az ajtón, arról pontosabb információk talán már a jövő héten érkeznek. A legutóbbi alkalomról készült videó alább, illetve a mini-teaser, Théo csatornáján tekinthető meg.

A második részlet az EA csatornájára kacsint, ahol pár tanácsot kaptunk arra, hogy hogyan is érdemes taktikázni. A csúszkák variálásával számos taktikai-variációval lephetjük meg az ellenfeleket, ezzel haladva a tabella csúcsára. Alakithatjuk a hadrendet rövidpasszos, gyors, ivelgetős és még sok, más rendszer szerint, a lényeg az, hogy győztesen jöjjünk ki a csatából. Ez a videó egyébként megihletett, igy igyekszem (ha siekrül Cristjan közreműködésével) egy taktika-videót összerakni nektek.

A harmadik tartalom ismét az EA Sport csatonájának köszönhető, akik összeállitottak egy remek összeállitást, nem kis gólokból. Hamarosan visszatérünk a rendes kerékvágásba és felpörögnek a cikkek is. A “HétMeccse”-i visszatérnek, ahogy Cristjan is új videó-sorozattal jelentkezik. Nem sokára jön az újabb FIFA Bajnokság…szóval, március egy jó hónap lesz!