Videózzunk, sokat!

Egyetem, munka és nyaralás. Egy pár, azok közül a mentségek közül, amit fel tudnék hozni azért, hogy miért volt hanyagolva a K.O.mmentátor rovat és eddig miért nem volt komolyabb változás a videós fronton. Az idő elérkezett, hogy ez megváltozzon. Nézzük, hogyan:

1. K.O.mmentátor rovat: Magam sem számítottam arra, hogy kapok Facebook-üzenetet azért, hogy “Mikor lesz már új videó?”. Nos, megérkezett, sőt, duplikálódott és már két ilyet is kaptam. Ennek örülök, és a rovat sem halt meg, csak várat magára. Magára és a FIFA 15-re. Az első részt már igyekszem a demoval elkészíteni, addig is egy új kezdeményezés, a …

2. Hét meccse lesz elérhető. Ez egy “K.O.mmentátor-light” lesz, a következő módon. Minden szombaton kikerül majd egy szavazás az EuroFIFA Facebook oldalára, hogy melyik hétvégi meccset szeretnétek “előre megnézni”. A szavazás alapján megcsinálom a meccset és a “valós” dátum előtt egy nappal publikálom. A változás annyi, a K.O.-hoz képest, hogy itt nem lesz kommentár. Effektive, egy nyers gameplay videó lesz, statisztikákkal és a játék által biztositott visszajátszásokkal.

3. UT/Menedzser mód videók: Ez a videós sorozat még várat magára. Pontos koncepciót ezzel kapcsolatban még nem dolgoztam ki, de tervek vannak. Előreláthatólag heti egy videó lenne, valamint havonta egy összefoglaló. Mivel az egyetemmel is illik foglalkoznom, igy ez a projekt, az idő és energia függvénye, hogy elindul-e, illetve kivitelezhető-e aránylag “egyszerűen”.

4. BugZ: Írtátok, hogy érdekelne titeket egy ilyen videós blokk is. Ezek után igyekszem majd nyitottabb szemmel és működő FRAPS-al FIFA-zni, hogy a legtöbb érdekességet megoszthassam veletek. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérésem: aki észlel valami rendellenességet és fel tudja venni, az küldje el a balazs.szikra@gmail.com -ra, vagy a theo@eurofifa.com -ra. 

A videókat hol találjátok majd? Nos, a K.O.mmentátor rovat és a Hét meccse videók a saját csatornámon, mig a BUG videók, valamint a Menedzser videók (pontosabban, annak pilot adása mindenképp) és a Bugok az EuroFIFA csatornáján lesznek láthatóak. Érdemes tehát mind a két csatornára feliratkozni és követni minket, vagy kérdezgetni a Kispadnál!

fiffa-15-ps3-360-dribble2