VB 2014: Tippelj, és nyerj!

A Mai napon kezdetét veszi a huszadik világbajnokság, ezúttal Brazíliában. A világesemény apropóján tippversenyt indítunk olvasóink között, melynek győztese nyereményben részesül.

A tippversenyben résztvevőknek nem kell mást tenniük mint regisztrálni oldalunkon, és a képernyő bal felső sarkában elhelyezkedő,  Tippek Beküldése menüpontban megjósolni a mérkőzések kimenetelét. A találkozók kezdete előtt negyed órával még bátran meggondolhatjátok magatokat az eredményeket illetően, ugyanis addig van lehetőség a módosításra. Akár az összes már kiírt találkozót előre megtippelhetitek, csak ne felejtsétek el az oldal alján található “Save” gombbal nyugtázni a véleményeteket.

 

vb

 

Pontozás

Fontos eleme a versenynek a pontozás, mely során a tippeket több szempontból is értékeljük. Minden mérkőzés alkalmával maximum 8 pontot lehet gyűjteni, ezt akkor érhetitek el, ha a pontos végeredményt sikerül megjósolni. 6 pontot kap az a játékos, aki a mérkőzés végkimenetelét, és az egyik csapat góljainak a számát is sikeresen eltalálja. 4 pont jár azoknak akik kizárólag az összecsapás végkimenetelét gondolták helyesen, végül 2 pontot zsebelhet be az, aki legalább az egyik csapat góljainak a számát sikeresen megadta.

Összefoglalva:

Telitalálat: 8 pont

Végkimenetel + Egyik csapat góljainak száma: 6 pont

Végkimenetel: 4 pont

Egyik csapat góljainak a száma: 2 pont

A tippverseny állását folyamatosan nyomon követhetitek a VB Tippverseny menüpontban. A győztessel a világbajnokságot követően  interjút készítünk, a nyereményekről pedig a következő cikkünkben számolunk be. Izgalmas versengést, és jó szurkolást kívánunk!