Ünnepi magyar bajnokság

Míg a Brit-szigeten nagyban készülődnek a karácsonyi forduló összecsapásaira, addig a hazai pályákat ha nem is hó fedi, de mindenképp az üresség és a csend jellemzi. Szeretett hazánk bajnoksága téli pihenőre vonult, azonban mi felébresztjük csapatainkat és útjára indítjuk Ünnepi magyar bajnokságunkat.

Köztudott, hogy számos nagy sportkultúrával rendelkező nemzet karácsonyi programként kínálja legpikánsabb mérkőzéseit, ilyen volt például a tegnap esti Oklahoma – Miami NBA csúcsrangadó, az előző szezon két döntősével. Mi is valami hasonlóval próbálunk kedveskedni nektek, és bízunk benne, hogy már a napokban élvezhetjük a rangadókat játékosaink jóvoltából. Buzdítjuk kedves versenyzőinket arra, hogy Brád Mártonhoz hasonlóan bátran “sztrímeljék” és osszák meg Facebook oldalainkon éppen zajló mérkőzéseiket.

A bajnokság kuparendszerben lesz lebonyolítva, hasonlóan a korábbi rendezvényeinkhez, ezúttal azonban EGY mérkőzés dönt a továbbjutás sorsáról. A mérkőzések számának csökkentésével a korábbi versenyeinken tapasztalt tempót szeretnénk kicsit felpörgetni. Nagyon fontos, hogy csak az jelentkezzen, aki vállalja, hogy letölti a SzilardK’s OTP BANK Ligát, hiszen a bajnokság során, csak az NB1 csapataival léphettek pályára. A magyar liga telepítéséhez minden ehhez szükséges információt itt olvashattok! Technikai segítségnyújtást az ünnepekre való tekintettel a megszokottnál kevésbé tudunk nyújtani, ezért kérünk titeket, hogy segítsétek egymást a felmerülő kérdésekben.

Biztos sokakat érdekel miért is küzdenek, mi a tét. Nos ezt nyugodtan meg lehet kérdezni idősebb versenyzőinktől, akik évek óta a játék szeretetéért és a győzelem dicsőségéért küzdenek, akár legyen szó egy kocsmai versenyről, vagy egy nemzetközi bajnokság döntőjéről. Szeretnénk ha ezzel a szellemiséggel ragadnátok meg a kontrollert és ez iránti motiváltság jellemezne titeket a bajnokság egésze során. Mi azonban ezenfelül is szeretnénk nektek örömöt szerezni, így győzteseink kedvenc magyar csapatuk asztali zászlójával gazdagodnak.

Jelentkezem!
Nevezési határidő: december 27. 23:59.