Újra tombolt a FIFA Klub!

Mindenki tűkön ülve várta, hogy újra induljon a nagy sikernek örvendő FIFA Klub offline FIFA bajnokságsorozatunk, melyet az Electronic Arts-al közösen igyekszünk egyre sűrűbben elhozni az érdeklődőknek. A FIFA 12-es szezon nyitányaként ismét egy sikeres rendezvényt tudhatunk magunk mögött, ahol a magyar közösség profi játékosai is képviseltették magukat több kevesebb sikerrel.

 

Minden verseny előtt a szervezők is igen izgatottak, hogy az előre becsült létszámot ne lépje túl a játékosok hada. Az Ó utcában végtelen hosszúnak tűnt a sor október 22-én reggel. A Club4Players szórakozóhely bejárata előtt 66 ember várta, hogy bebocsájtást nyerjen. A már megszokott egyenes kieséses bajnokság elveit követtük ezalkalommal is. A sok izgalmas és fordulatos mérkőzések után Gogetinho ismét győzelmet aratott. A megszállott FIFA játékosnak zsinórban ez a harmadik sikere. Úgy néz ki a FIFA 12 új ütközési rendszere és a teljesen átgondolt védekezés is kedvezően hatott a fiatal játékos teljesítményére, hiszen ezt a tornát az új szabályok ellenére is magabiztosan nyerte meg. A döntőben – ahogy a legutóbbi FIFA Klub-ban is – ricsi-17-et sikerült legyőznie.

line

Természetesen érdemes megemlíteni oldalunk konzolokért felelős szerkesztőjét, aki természetesen semleges játékosként indult el a versenyen. TaMat az elődöntők során büntető párbajban esett ki és küzdhetett  meg realboyIX-el a harmadik helyért, amit 1-0-ás győzelemmel sikeresen be is zsákolt magának.

 

Végeredmény:

1. Gogetinho

2. ricsi-17

3. TaMat

4. realboyIX

 

winners

 

Nincs más hátra mint figyelni az eurofifa.com/fifaklub oldalt vagy facebook rajongói oldalunkat a további rendezvények kapcsán. A következő FIFA Klub 1v1 Bajnokságot November 26-ára tervezzük szintén a Club4Players szórakozóhelyen. Köszönjük mindenkinek aki eljött és részt vett ezen a nagyszerű rendezvényen!

 

További képek…

A FIFA Legyen veletek!