Újabb bajnokság a FIFA 19-ben!

Újabb ligával bővül a FIFA 19 választható bajnokságainak listája, ezúttal egy vérbeli dél-amerikai bajnokság, Maradona, Messi, Dybala hazája költözik be a kedvenc focis játékunkba!

Úgy néz ki, nincs vége a meglepetéseknek a szeptember 25-én megjelenő játékkal kapcsolatban, napról napra jelentik be a jobbnál jobb híreket és még mindig több, mint egy hónap van hátra a premierig! Az argentin bajnokság megjelenése nagyon komoly dobás az EA részéről, ugyanis nem kevesebb, mint 26 csapat kergeti a labdát az égszínkék-fehérek válogatottjának otthonában!

A SAL, vagyis az argentin elsőosztály még soha nem szerepelt teljes egészében a FIFA játékokban, így nem kicsi a boldogság 43 milliós, igazi futballőrült ország lakosságában! Ahogy arról korábban írtunk, bizonyos hírek szerint magyar csapatot is választhatunk a 19 részeként, de ezt gyorsan meg is cáfolta egy informátorunk, hivatalos információ pedig egyelőre sehol. A pletykák szerint további bajnokságokat is várhatunk a játékba, hiszen már régóta cikkeznek például a kínai bajnokság megjelenéséről az idei szezontól kezdve.