Újabb 1v1 bajnokság a láthatáron!

Május 7-én kipróbáltuk, június 11-én pedig már valóban el is kezdjük azt, amit sokan régóta várnak: egy rendszeres, nyereményekkel teli offline FIFA-tornát, a FIFA Klubot! A prototípus eredményeinek kiértékelése után nem vártunk sokat, rögtön munkába álltunk, hogy mindenki megmutathassa, Ő az ország legjobb FIFA játékosa!

A versenynek ezúttal is fővárosunk hatodik kerületében található Club4Players ad helyet, mely ezúttal kedvezményes Klub menüvel készül a játékban elfáradt éhes és szomjas indulók számára. Habár a hely struktúráján alapvetően nem tudunk változtatni, egy új elrendezéssel készülünk nem egészen három hét múlvára: a folyosón található tévé információs pontként szolgál majd, a kivetítős teremben pedig új PlayStation3-at helyezünk el.

Az első ilyen 1v1 bajnokságunk alkalmával a helyszínen 76-an jelentek meg és ezt a számot csak emelni szeretnénk a jövőben is, amit a nyeremények számának és értékének növelésével is igyekszünk elérni. Az eddigi támogatók az előzetes tervek szerint megtartják jó szokásukat az ajándékozást illetően. Így lehet majd gazdagabb a FIFA Klub nyertese Electrionic Arts, Logitech és a Pólómániától származó EuroFIFA termékekkel, de 11-én már a PlatinumShop is beáll a díjazók sorába.

Amennyiben bármilyen építő jellegű ötletetek támadna a rendezvénnyel kapcsolatban, kérünk Titeket, hozzászólásban osszátok meg ezt velünk és megfontoljuk a felmerülő javaslatok bevezetésének lehetőségét.

>>Online regisztráció<<