Új év, új erő

Mindenek előtt az EuroFIFA.hu, az Electronic Arts magyarországi képviselete, és minden partnerünk nevében szeretnénk sikerekben gazdag boldog új esztendőt kívánni mindenkinek, aki az ó évben minket választott. Szilveszterkor inkább előre érdemes nézni, ezért ebben a cikkben nem ecseteljük az előző évben történteket. Azt azonban mindenképpen fontos megjegyezni, hogy egy igen sikeres évet zártunk a magyar FIFA közösség szempontjából. Lássuk tehát mi várható a jövőben…

 

Rendszeres olvasóink már megszokhatták, hogy hosszas beharangozók és ígérgetések helyett az EuroFIFA fejlesztő csapat jobban szeret azonnal cselekedni. Nem történt ez másként a két ünnep között sem. Amíg mindenki az utolsó bejgliket majszolta, oldalunk új szolgáltatóhoz igazolt. 2012-ben a Processnet Informatikai Bt. szervereiről érhető el oldalunk. A Magyarországon található szerver miatt, sokkal gyorsabban és stabilabban érheti el mindenki az oldalt. Szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk a Processnet minden munkatársának, akik nélkül ez a gyors és zökkenőmentes csere nem mehetett volna végbe.

fifa12-dzs-logo-2

 

Online Bajnokság

Nagy örömünkre szolgált az előző évben az Online Bajnokságok iránti érdeklődés növekedése. Be kell valljuk, hogy az eddigi rendszerek és megoldások nem igazán tükrözték valós céljainkat. Fejlesztőink 2011 decemberében sikeresen befejezték a BearDev Inc. közreműködésével azt az oldalunkba épülő bajnokság motort, mely mind technológiában, mind pedig felhasználói élményben már eléri azt a szintet, amit annak idején csapatunk megálmodott nektek. Természetesen a nyeremények kipostázásában és az egyes tornák gyakoriságában gyökeres változtatásokat eszközöltünk. Januártól több kupát is indítunk az érdeklődőknek. Lesznek olyanok, ahol inkább tapasztalatszerzés céljából érdemes nevezni, illetve természetesen megmaradnak a díjazásos tornák is. Szabályzat tekintetében az utóbbi néhány bajnokság alatt sikerült egy igazságos és mindenki számára jól érthető szabályzatot létrehoznunk minden platformra.

 

Cikkek, hírek, riportok

2012 is a FIFA játékok éve lesz számunkra. Hamarosan érkezik a FIFA STREET is és még ki tudja mi mindent hoz a következő év a világ végén kívül. Szerkesztőink továbbra is Magyarországon elsőként fognak beszámolni a legfrissebb hírekről és történésekről az EA SPORTS FIFA franchise-al kapcsolatban. Célkitűzéseink közé tartozik ezen kívül a játékadatbázisunk bővítése és a profi magyar játékosokról szóló interjúk készítése is.

 

FIFA KLUB és rendezvények

Az offline rendezvények szerelmesei sem csalódnak majd az új évben. Hamarosan újra jelentkezik a nagy sikernek örvendő FIFA KLUB rendezvénysorozat is, illetve az EuroFIFA ismét minden hivatalos FIFA versenyen jelen lesz a már megszokott precizitással és a nemzetközi normákhoz igazított szabályzattal. Rendezvények menüpontunk is átalakítás alatt van. Igyekszünk mihamarabb kitölteni a versenynaptárat, hogy mindenki időben felkészülhessen a nagy megmérettetésekre 2012-ben is.

 

 

ss preview_fifastreet_buenosaires_1003l.jpg

2012-ben visszatér a FIFA STREET!

 

Természetesen a fent említett célkitűzéseken kívül sok egyéb más projektünk van éppen folyamatban, melyekről egyelőre nem szeretnénk információt közölni. Elöljáróban a kíváncsiskodóknak annyit érdemes tudni, hogy a konzolos játékosok támogatása és a több platformon átívelő játékélmény növelése kiemelten fontos számunkra az új esztendőben.

 

Boldog Új Évet Kívánunk!