Töltsd le a FIFA 11-et!

Sokan próbálkoznak manapság a videójáték kiadó cégek közül kihasználni az internetes letölthetőség pozitív oldalát. A Valve által üzemeltetett Steam hálózaton keresztül már évek óta elérhetőek a legsikeresebb Electronic Arts videójátékok. Azonban a kiadó saját fejlesztésű online boltja, most a FIFA sorozat rajongóinak biztosít könnyed elérhetőséget.

 

A régi fifások körében már ismerősen cseng az EA Download Manager elnevezésű segédprogram. A játék előző verziói e program segítségével tartották magukat frissen, illetve az alkalmazás segítségével bővíthettük Live Season lehetősségeinket is. Most azonban egy lépést előre haladt ez a projekt is. Egy komplett online bevásárlóközpontot kapunk a szoftver letöltésével, ahol minden fontosabb Electronic Arts gondozásában kiadott játék azonnal letölthető megfelelő ellenszolgáltatásért cserébe.

 

Hardcore gyűjtőknek külön jó hír, hogy az előző évek FIFA verziói is helyet kaptak az online boltban. Itt hihetetlenül kedvező áron juthatunk hozzá akár a FIFA 2008-as kiadásához is. Fontos megjegyezni azonban, hogy az online lehetőssége a 2010-nél idősebb FIFA programoknál már igen korlátozottak. Viszont egy-egy barátságos mérkőzést azért lejátszhatunk a jóöreg számítógéppel szemben.

 

Nemsokára oldalunk eléri az 1000 lájkolót facebook-on, amit egy dobozos FIFA Manager kisorsolálásval ünnepelünk meg. A további, sokkal inkább a tudásotokra és egyéb interakcióra hagyatkozó játékainkhoz tartozó nyereményeket már az ebben a cikkben olvasható EA Download Manager program segítségével juttatunk el hozzátok.