VB Tippverseny: Helyzetjelentés!

A világbajnokság csoportmérkőzéseinek feléhez érkeztünk, mind a 32 csapat bemutatkozott, egy részük már el is búcsúzott. Egyeseknek már sikerült, mások még csak most szeretnék megmutatni mit is tudnak valójában.

Sok meglepetést láthattunk, elég csak a címvédő Spanyolország és Anglia  korai búcsújára, Portugália hatalmas zakójára, vagy az amerikai csapatok szárnyalására gondolni. Erre talán csak legkiválóbb tippmestereink voltak felkészülve, de akadtak mérkőzések ahol nem született telitalálat. A statisztika szerelmesei könnyen megállapíthatták, hogy minden idők legtöbb gólja született a csoportmérkőzések első körében, így valóban nem csak a tippekért való izgulás, hanem a mérkőzések színvonala is futball lázban tartja olvasóinkat.

fifawc-2014_3

A világbajnokságból ugyan 24 mérkőzés lezajlott már, még nagyon messze van a vége, egész pontosan 40 találkozóra tippelhettek még, tehát érdemes lehet még most is beszállni a játékba. A képzeletbeli dobogó felső fokát jelenleg blmessi birtokolja, Steve8809 és tsebi pedig holtversenyben a második helyet foglalják el, de nagyon szoros az élmezőny, mérkőzésről-mérkőzésre sokat változik a sorrend. A tippverseny a VB-hez hasonlóan nagyon izgalmas, érdemes tehát továbbra is tippelni, és harcban maradni győzelemért. A győztes ugyanis nem marad üres kézzel, a nyereményekkel kapcsolatban továbbra is zajlanak az egyeztetések.

Ha még nem regisztráltál: VB 2014: Tippelj, és nyerj!