Találkozunk 2014-ben!

Mondhatni beidegződött mozdulatokkal írom ezeket a sorokat, az EuroFIFA.hu hasábjain immár harmadik éve. Az utóbbi évek során könnyebb nem lett a dolgunk, de egy hihetetlen családot sikerült összehoznunk, amire kiváltképp büszke vagyok. Mielőtt mindenki megkezdi az ajándékozást, majd az újévre a készülődést lássuk mi történt 2013-ban és mi várja a FIFA rajongókat jövőre.

Kicsit képzavarnak hathat egy évértékelő cikk szezon közben. Minden FIFA játékos ugyanis ősszel kezdi az évet, amikor megjelenik a legújabb verziója ennek a remek játéknak. Ennek ellenére mindenképpen érdemes megpihenni egy picit a virtuális öltözőben és kiértékelni az első félidőt.

Oldalunk rendezvényekkel foglalkozó csapata idén is tömérdek rendezvényen működött közre és igyekezett megismertetni a FIFA játékot az érdeklődőkkel. Versenyek szempontjából foghíjasabbra sikerült az őszi időszak, ennek leginkább erőforrásaink átszervezése az oka. Akik ellátogattak az Eurocenter Sony Mozi 7-es termébe, azok megtapasztalhatták milyen is mozivásznon megnyerni egy szoros mérkőzést. A virtuális labdarúgás mellett, idén 2 alkalommal is támogatni tudtuk az “élő” foci szerelmeseit. A Tippmixtippek és a ragando.hu közös rendezvényén az EuroFIFA szerkesztői választották meg többek között a legjobb kapus vagy éppen a legkiemelkedőbb játékos díjak nyerteseit. Oldalunk jóvoltából sétarepüléssel és egyedi éremmel gazdagodtak.

Az idei évben több mint 10 alkalommal szállt a magasba az EuroFIFA különgépe és okozott felejthetetlen élményt a FIFA játékosoknak és barátaiknak. Jövőre a nagy érdeklődésre való tekintettel igyekszünk még több hasonló ajándékot kiosztani.

Weboldalunk tartalom, kiszolgálás és látogatottság szempontjából hozta a prognosztizált éves növekedésnek megfelelő szintet, amit 2013-ban Theo és Shoe kollegák keze munkáinak köszönhetünk. Jövőre ismét jelentkezik majd a K.O.mentátor rovat elképesztően izgalmas epizódokkal, kritikákkal a labdarúgás valós és digitális keresztmetszetén.

Köszönet illeti SzilardK-t is, aki idén ismét elhozta mindenki számára a hivatalos EA SPORTS Creation Center OTP Bank Ligát. A közösség által küldött levelek alapján folyamatos a karbantartás és a hibajavítás. Igyekszünk nyomonkövetni a játékosok által kért változtatásokat. Ez jövőre sem lesz másképpen!

Terveink szerint január hónapban útnak indul oldalunk 4.0-ás változata, ami az eddigi tapasztalatainkon alapulva fogja kiszolgálni az egyszeri és hardcore játékosok igényeit. Célunk a zavartalan tartalomszolgáltatás minden digitális eszközön, beleértve az okos-telefonokat, táblagépeket, előző és új generációs játékkonzolokat és minden jövőben megjelenő lélegzetelállító eszközt. Bővebb információt az új szolgáltatásainkról egy későbbi cikkben közlünk.

Jó hírünk van azok számára is, akik szeretik az online videókat! Januártól egy vadonatúj produkcióval jelentkezünk, mely a magyar FIFA történelemben egyedülálló módon fogja követni a játék eseményeit. Erről bővebben január 9. után közlünk részleteket.

2014-ben tehát, egy alapjaiban megújult csapat, új szerkesztőkkel, vadonatúj tartalmakkal és nem utolsó sorban sok-sok interaktív játékkal jelentkezik az EuroFIFA.hu A magyar FIFA közösség.

Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánunk!