Tagfelvétel!

A régi időkben csak TGF-ként (aki játszott multis klánokban, annak különösen ismerős lehet) aposztrofált esemény elkövetkezett az EuroFIFA életében is. Kis csapatunk igyekszik tartani a lépést az oldal növekvésével, de ehhez segítségre lesz szükségünk.

Összesen 2 állandó posztra keresnénk embert, valamint önkéntesekre is szükség lenne. Haladjunk szépen, sorban és megláthatja mindenki, melyik pozícióra lenne érdemes pályáznia.

Játékvezető: A játékvezetői posztot a rendezvényeink lebonyolításában, illetve annak segítésében értenénk. Fordult már elő, hogy emberszűkében voltunk egy eseményen, így úgy döntöttünk, hogy felállítunk egy beugró-játékvezető brigádot, akik, ha helyzet van, be tudnak segíteni, mint bíró, vagy szervező. 
Kritériumok: Legalább 16 éves, jó kommunikációs készséggel bíró, valamint stresszes helyzetek kezelni képes személy.
Munkamenet: Fenntartunk egy e-mail listát, amire feliratkozhattok és adott esetekben szólnánk, hogy szükség van rátok. A versenyeken az eredmények írása, adminisztrálás és bíráskodás lenne a feladatkör. 
Beugróként. azokat a kedvezményeket, amiket az EuroFIFA az adott eseményen élvez, szintén megkapja (lásd. ingyen evés/ivás, promo-termékek, stb.).

Rovatvezető: Mivel a tagok nagy része már vagy dolgozik, vagy a felsőoktatás olyan szegletében van (utolsó év és szakdolgozat-stressz), ami nem feltétlen biztosít elég időt az oldal karbantartására, ezért szükségünk lenne egy hírszerkesztőre is.
Kritériumok: “Korrekt” írói készségek és képben legyen a FIFA-val kapcsolatos hírekkel (kövesse a fórumokat, állandó forrásokat). Ajánlott a WordPress rendszer ismerete. 
Munkamenet: Erről pontosabb információt a felvétel után adunk, de a cimből adódóan, értelemszerű, hogy a legújabb események publikálása és a rovatok frissen tartása.  
Ahhoz, hogy bekerülj a Rovatvezetői posztra, várnánk egy rövid írást (4-800 leütés), ami alapján eldönthetjük, megfelelsz-e az adott elvárásoknak. Az írás lehet bármilyen futball, vagy FIFA-sorozattal kapcsolatos szöveg. Ha már megjelent valahol, akkor azt mellékeld, a plágium-gyanú elkerülése végett. 

Videó tartalmakért felelős szerkesztő: Ahogy a nyár elején “megpendítettük”, lehetőség lenne arra, hogy egy állandó rovatot nyissunk a Manager mód és az Ultimate Team számára, ehhez azonban nem elég egy ember, aki tölti videós tartalmakkal az oldalt. 
Kritérium: Videószerkesztő programok, YouTube felület és WordPress ismerete. Szükséges cikk-írói készség.
Munkamenet: A szerkesztővel tisztáznánk a részleteket, előreláthatólag kommentált Manager és UT videók készülnek majd, további részleteket pedig együtt dolgozzuk ki.
Ahhoz, hogy a videós posztunkra bekerülj, szükséges egy referencia-videó, amiben az előbb említett módokból készítesz egy videót, amiben kommentálod az eseményeket.

Önkéntesnek lehet jelentkezni az EuroFIFA Facebook oldalán, privát üzenetben, valamint a theo@eurofifa.com e-mail cimen. Az irásokat, valamint a videókat is a fent emlitett módon küldhetitek el. A beküldött pályamunkákat zsűri fogja értékelni!

Határidő: 2014. december 1. 

eurofifawantyou