SzilardK’s OTP Liga Megjelenés!

Elképesztő, hogy ma Magyarországon szinte minden létező kezdeményezést botrány övez. Nincs ez másként a SzilardK’s OTP Ligával sem. Az EuroFIFA és az Electronic Arts közös projektje botrányosan közeli időpontban lesz elérhető a játékosok számára.

 

Egy másik cikkben már beszámoltunk a játékban szereplő “kötelező” hibákról és a letölthető tartalomban szereplő csapatokról is láthattatok már egy képet. Ebben a cikkben tehát leginkább a megjelenés pontos menetét szeretnénk vázolni minden érdeklődő számára. Lássuk tehát a pontos forgatőkönyvet:

 

1. Január 25-én egy szerdai napon este 7 órakor közzétesszük a mindenki által várva várt cikket, melyben egy videót is találhattok majd, miként érhetitek el a bajnokságot.

2. Mindenképpen készítsétek addigra elő Electronic Arts azonosítotokat, amivel betudtok majd lépni az easportsfootball.com oldalra!

3. Szeretnénk ajánlani továbbá a fiataloknak egy hűs almalevet, a kicsit már őszülő játékosainknak pedig egy jó hideg sört arra az időszakra, amikor a FIFA 12 először frissíti adatbázisát. Érdemes nyugodt otthoni körülményeket előteremteni a játékhoz.

 

Ezen kívül tudni érdemes, hogy a téli átigazolások automatikusan frissülnek majd a játék által. Így nem lesz szükség újra meg újra történő hosszadalmas letöltéshez. Amennyiben a szezon közben váratlan változások állnának be a csapatoknál, szerkesztőtársaink folyamatosan naprakészen tartják majd az adatbázist.

 

Természetesen a kiegészítés online is tökéletesen játszható, amennyiben ellenfelünk is letöltötte a magyar csapatokat a játékba. Érdemes kiemelni még a karrier módot is. Az Electronic Arts jelenleg nem biztosít ingyenes hozzáférést a játék ezen tulajdonságához. Így érdemes megvásárolni a FIFA 12 online boltból az ehhez feljogosító kupont. Megjelenés után kiemelt segítséget nyújtunk ebben mindenki számára. Persze senki ne gondoljon többezres nagyságrendekre. Ez a “feature” 1.25 angol fontba kerül jelenleg, ami 160 MSP.

welcomevy

SzilardK’s OTP Liga megjelenés:  2012.01.25. 19:00