SzilardK’s OTP Liga képek

Mondhatni kérdések tömkelege érkezett szerkesztőségünkbe facebook rajongói oldalunkon és e-mailben is. Ezzel a cikkel szeretnénk kicsit tisztább képet adni a Szerdán megjelenésre kerülő SzilardK’s OTP Ligával kapcsolatban. Fontos mindenek előtt leszögezni, hogy ez egy jogtiszta letölthető tartalom a játékhoz. A használatához szükségetek lesz a játék eredeti verziójára bármely elérhető platformon.

 

Jöhet tehát az első kérdés, hogy pontosan miként juthattok majd hozzá a kiegészítéshez és azt hogyan tudjátok majd a játékba varázsolni. Azok akik az eddigi években előszeretettel töltöttek le hasonló témában elkészített patcheket a játékhoz talán picit szokatlannak találják majd az implementálás menetét. Nincsen szükség különböző telepítő programokra, vagy speciális, a közösség lelkes programozópalántái által elkészített csetlő-botló alkalmazásokra. Ez egy stabil, az Electronic Arts által szervírozott plusz tartalom a játékhoz. A megjelenés napján tehát egy egyedi referencia linket biztosítunk majd, melynek segítségével azonnal a bajnokság adatlapján találjátok magatokat. Itt elétek tárulnak a legfontosabb információk az OTP Ligával kapcsolatban. Például milyen csapatokkal indulhattok a bajnoki címért, vagy éppen hányan ülhetnek a cserepadon a tétmérkőzéseken. Sajnos jelen pillanatban nincsen lokalizálva ez a felület, ezért azok számára akik nem naprakészek angol nyelvből oktatóvideó útján mutatjuk be miként iratkozhatnak fel a bajnokság letöltésére. Ezt egyébként az angol nyelvű menüben a “bookmark” gombra kattintva tehetitek majd meg. Innentől kezdve semmi dolgotok nincsen, mint elindítani a játékot, bejelentkezni azzal az Electronic Arts azonosítotokkal, mellyel az általunk referált oldalon is beléptetek, a menüben kiválasztani az “Alkotó Központ (Creation Center) funkciót és a felugró listában rábökni a SzilardK’s OTP Ligára. A letöltés átlagos internetkapcsolat mellett is maximum 1 percet vesz majd igénybe. Tulajdonképpen grafikai elemek letöltésére nem lesz szükség. A játék csupán az adatbázisát frissíti illetve a csapatok logóit, szponzorait importálja a játékba. Ez minden egyes platformon ugyan ezen a módon történik. Amennyiben több platformon játszátok a játékot, minden verzióban elérhető lesz, ugyanaz a bajnokság. Online játék szempontjából nincsen megkötés, teljesen úgy mint egy gyári csapattal tudtok mindenféle játékmódban egymás ellen kűzdeni. Online Bajnokságaink között lesz magyar NB1, érdemes figyelni a híreket ezzel kapcsolatban is. A karrier mód az az EA SPORTS határozata miatt pénzhez van kötve. 1 angol fontnyi összeget kell befizetnetek a FIFA 12 online boltjában annak érdekében, hogy a karrier módban is játszhassatok a csapatokkal. Ez a játék következő részeiben (FIFA 13, 14) változhat majd, amiről be is számolunk időben.

fifa 120122_2242239

A téli átigazolási időszak még javában tart, de szerkesztő csapatunk is résen van. Minden apró változást szinte azonnal frissíteni fogunk a bajnokságban. Ezt akár a játékon belül azonnal ellenőrizhetitek majd. Nincs más teendőtök, mint az Alkotó Központ menüpont alatt megnézni van e frissítés az OTP Ligához. Amennyiben van, ezt egy gombnyomással letölthetitek. Azért érdemes figyelni oldalunk hasábjait is, ahol legtöbb esetben előrejelezzük majd ezeket a frissítéseket. Lustább és hűtlenebb olvasóink azonban az előbb ismeretett eljárás szerint rögtön a játékban informálódhatnak a legapróbb változásokról. A jövőképet tekintve, azon játékosok akik már a FIFA 13-ra gyűjtenek is már dörzsölhetik tenyerüket. Augusztus környékén a liga akkori verzióját egy az egyben átkonvertáljuk majd FIFA 13-as verzióra. Így a játék őszi megjelenésekor az első mérkőzéseteket kedvenc magyar csapatotokkal játszatjátok majd.

 

fifa 120122_2242240

 

Amennyiben további kérdésetek lenne a játékkal vagy a SzilardK’s OTP Ligával kapcsolatban, írjatok e-mailt a szilardk(kukac)eurofifa.com címre vagy kérdezzetek minket nyugodtan a hírek alatti komment mezőkbe vagy facebook rajongói oldalunkon.

 

SzilardK’s OTP Liga megjelenik: 2012.01.25. 19:00