Szavazzuk Nikolicsot a FIFA borítójára!

Ahogyan már évek óta megszokhattuk, az amerikai profi liga, az MLS minden szezonban megszavaztatja az internetezőket arról, hogy ki szerepeljen az aktuális FIFA-játék egyedi borítóján. Tavaly Nikolics Nemanját sikerrel juttattuk a coverre, tegyünk érte, hogy idén is sikerüljön!

A voksolásra ezúttal is az MLS hivatalos honlapján van lehetőség, ahol minden csapat egy-egy játékossal képviseli magát a megmérettetésben. Már alapból megtisztelő, hogy a Chicago Fire neve mellett nem Bastian Schweinsteiger szerepel, hanem válogatott csatárunk, de az tényleg nem lenne semmi, ha ezúttal is sikerülne a legjobbak közé juttatnunk!

Jelenleg kicsit le van maradva, mindössze a szavazatok 3%-át birtokolja, de mint tudjuk, ha egy internetes szavazásban megjelennek a magyarok… kő kövön nem marad! A dolgotok egyszerű, csak kattintsatok IDE, keressétek ki a listán hazánk kiválóságát, majd kattintsatok a nevére. Ennyi az egész!

Most a holtversenyben a hatodik pozícióban található Nemanja, de ha mindannyian beindulunk, biztosak lehetünk benne, hogy ez még csak a kezdet és a szeptember 21-én véget érő versenyben bekerül a legjobb négy közé, aki ott lehet a FIFA 19 MLS-borítóján!