Segítségre van szükséged?

Mielőtt belekezdenék mai cikkünkbe, egy szolgálati közleménnyel élnék: újra működik Facebook regisztrációs szolgáltatásunk az oldalon. Azon felhasználóink, akik szeretnék átvinni gmail vagy mezei felhasználójukat a facebook rendszerbe, írjanak e-mailt az info(kukac)eurofifa.com címre.

Most pedig térjünk a tárgyra. Nagyon sok privát üzenetet, levelet és facebook falunkon történő segélykiáltást kapunk naponta. Ennek következtében úgy határoztunk, hogy létrehozunk egy hivatalos közösségi segélyvonalat, melyet elérhettek a már híressé vált “közösség” menüpontunk alól. Itt EuroFIFA, G-mail vagy Facebook felhasználótokkal egy egyszerű belépés után máris kérdezhettek vagy válaszolhattok egymásnak a felmerülő problémákat illetően. Nagyon fontos, hogy a mai naptól csak és kizárólag az ide érkezett kérdésekre válaszolnak munkatársaink. Mielőtt azonban feltennétek kérdéseiteket, érdemes utána nézni, hogy valaki feltette e már az adott kérdést. Amennyiben mondanivalótok már szerepel az adatbázisban, a szavazó gombok segítségével emelhetitek ki annak sűrgősségét. Minél többen szavaznak egy kérdésre, annál hamarabb érkezik a megoldás. Természetesen saját kérdéseitekre is letehetitek voksotokat.

Screen Shot 2012-05-28 at 3.45.29 PM

Amennyiben további kérdésetek van a rendszer használatával kapcsolatban, írjatok ez alá a hír alá a komment mezőbe. Osszátok meg másokkal is ezt az információt, hogy mindneki a megfelelő helyen kérdezhessen és kaphasson választ szinte azonnal.

Screen Shot 2012-05-28 at 3.45.14 PMScreen Shot 2012-05-28 at 3.46.12 PM


>> SEGÉLYVONAL <<