PSN: Újra online!

2011. április 20-án a Sony szakemberei szokatlan adatforgalomra lettek figyelmesek. A hivatalos jelentések szerint feltehetőleg ismeretlen eredetű külső támadás érte az eddig hatalmas biztonságáról híres PlayStation Newtrok-öt. A cég veeztősége ezért úgy határozott, hogy a további károk megelőzése érdekében meghatározatlan ideig “kihúzzák a dugót.”

A mai naptól fogva azonban újra teljes gőzzel dübörög a hálózat, annak minden szolgáltatásával együtt. Ugyan az előző pár hét során már fokozatosan elérhetőek voltak egyes szolgáltatások. Több játékosnak már lehetősége nyílt az internetes játékra. A teljes helyreállítűás azonban csak a mai nap folyamán fejeződött be. Mostmár minden régióban elérhető a PlayStation Store is. Ennek örömére a Sony egy kis kárpótlással szeretne élni. Aki az alábbi képre klikkel elolvashatja mely játékok elérhetőek teljesen ingyenesen a rednszerből. Fontos megjegyezni, hogy az egyes szolgáltatások régióként változhatnak. Így azok akiknek magyar régiójú felhasználójuk van nem részesülhetnek a jóból.

PSN

Kalandra fel tehát! Lehet készülni a hamarosan induló FIFA Klub bajnokságunkra, mely a Club4Players-ben lesz Június 11-én!