Portré: A kemény mag

Ha már a valós válogatott már jóideje nem volt sikeres a nemzetközi porondon, a virtuális gyepen annál inkább halmozta az egyre nívósabb nemzetközi tornák aranyérmeit. A siker azonban a frissülő kerettagok mellett, az abszolút kemény magon is múlik. Portré rovatunk mai részében, egy olyan legendát ismerhettek meg, aki nem csupán a kanapén ülve sikeres labdarúgó. A valós életben is egyre jobban alakul a karrierje.

 

imijoe

Hart “imijoe10” Imre 2007 óta a válogatott nélkülözhetetlen tagja. Ebben évben ugyan még csak a bronzérem jött őssze az EMC Clanwar tornán, azonban a legnagyobb sikereket kétség kívül a 2008-2009-es szezon hozta számára. A többszörös ZOTAC kupa győztes mindkét évben magáénak tudhatta a Clanbase bajnokság első helyét. Illetve szintén a 2008-2009-es évben, az ENC Clanwaron mindkét évben ezüst érmet vitt haza a válogatottal. A 2009-es EMS ötödik szezonjának bajnoki címe tette fel a koronát elképesztő diadalmenetére. Ezen kívül jópár klán színeiben győzelemre törhetett az évek során, valamint egyéni teljesítményeire is büszkén nézhet a 21 éves játékos. EMS Fifa Clanwar Fifa 10 4-ik helyezett, ami az akkori mezőnyt elnézve egyáltalán nem adhat okot a szégyenkezésre. Fifa 11 1on1 EMS VIII. újabb ezüst érem, a már újgenerációsabb FIFA játékkal. A Fifa 12 1on1 Ladder-ben első helyet szerzett az ESL-en, amellett, hogy az Opening Cup-on is a dobogó legfelső fokára állhatott. A DMZ és a KD után, napjainkban ay MyR klánt erősíti játékával, illetve a magyar válogatott mérkőzésein is kezdőként vesz részt. Valós labdarúgásban, pályafutása a Videotonban kezdődött, majd U-17-es válogatottsága után a felnőtt bajnokságban egyengeti karrierjét. A tervek szerint nyáron Ausztriában folytatja a játékot. A virtuális világban manapság leginkább talán a pénzes megmérettetések hozzák izgalomba. Ez nem is csoda, mivel tapasztalt, profi játékosként figyelemreméltó összegek boldog tulajdonosa lehet a feltörekvő játékosokkal teli pénzdíjazásos tornákon vagy a Virgin Gaming által üzemeltetett FIFA Arénában.

 

 

EuroFIFA: Amikor először találkoztál a játékkal, gondoltad volna, hogy professzionális játékos válik majd belőled?
imijoe10: Igen gondoltam!

 

EuroFIFA: Milyen platformon kezdődött a pályafutásod és jelenleg min játszol a legszívesebben?

imijoe10: Pc-n keresztül kezdtem el játszani akkoriban óriási népszerűsége volt a játéknak, viszont mára már a ps 3-n játszok!

 

 

EuroFIFA: Véleményed szerint, mitől számít valaki “profi” fifásnak?
imijoe10: Nálam egy játékos attól válik profivá hogy ha rendszeresen játszik illetve ha már fejbe felnőtt a játékhoz.

 

EuroFIFA: Melyek a játék azon elemei, amik a legtöbb gyakorlást igénylik ahhoz, hogy mesterévé válj a virtuális gyepnek?
imijoe10: Szerintem a legfontosabb dolog, hogy mindenki a saját játéktudásának megfelelő taktikával lépjen pályára minden meccsre. Én azt gondolom ezt a taktikát a legnehezebb megtalálni!!

 

EuroFIFA: Általában mennyi időt töltesz gyakorlással?
imijoe10: Napi 2-3 órát Ez naptól illetve eseménytől függő, ha készülök valami nagyobb eseményre akkor napokat is áttudok játszani!!
EuroFIFA: Marad időd ezen kívül más hobbiaidra is?
imijoe10: A valóéletben 14 éve focizok, abból élek!! A hobbijaim közé tartozik még a Póker illetve a szerencsejáték.
EuroFIFA: Mik a terveid a jövőre nézve, mind a magánéletben, mind pedig a fifával kapcsolatban?
imijoe10: A magánéletbe focizok és azt szeretném magasabb szintre emelni egy külföldi szerződéssel. Fifába szeretnék minél több pénzt összejátszani!!
EuroFIFA: A jövőben szerinted hova fejlődhet ez a “sportág”?
imijoe10: Szerintem a PC-s fifa leszállóágba van, viszont a Ps3-on egyre többen kezdenek aktivizálódni és én ebben látom a jövőt!
EuroFIFA: Az elmúlt éveket tekintve, melyek a játék pozitív illetve negatív oldalai?
imijoe10: Pozitínak tekinthető a grafikai motor cserélődése illetve a gyorsabb játék menet. Negatívat nem tudok mondani, talán az hogy kilehet benne kapni!!
EuroFIFA: Abban az esetben ha valaki kedvet kap e cikk alapján a professzionális virtuális focihoz, mit üzennél neki?
imijoe10: Csatlakozzanak minél többen és legyenek ők is profik!
EuroFIFA: Mi a véleményed az EuroFIFA-ról?
imijoe10: Jó és napra kész !! Rendszeres bajnokságok illetve kupák állnak rendelkezésünkre a gyakorlásra!!

 

 

Mondhatni minden alkalommal mire az interjú végére érünk, mindenki fejében még ott motoszkál körülbelül ugyanennyi kérdés amit szívesen feltenne a profi játékosnak. Imijoe10 természetesen megtalálható mIRC-en a fifa.hu szobában illetve Facebook rajongói oldalunkon is kérdezhettek tőle bátran. Várjuk továbbra is az észrevételeket, kritikákat a hírek alatti komment mezőben vagy Facebook rajongói oldalunkon. Ha ismersz olyan magyar profi fifa játékost, akiről szívesen olvasnál rovatunkban, ne habozz! Írd meg nekünk facebook-on vagy a hírek alatt. Szeretnénk tehát megragadni az alkalmat, hogy sok sikert és kitartást kívánjunk Hart “imijoe10” Imrének a jövőben!