PlayIT: A játéközön

November 24 és 25-e között várja a Budapest Game Show utódja az érdeklődőket. A helyszín továbbra is a Millenáris Park “B” épülete, ahol ott lesznek a magyar videójátékközösségek legnagyobb képviselői és természetesen az EuroFIFA – A magyar FIFA közösség is.

Bár az utóbbi évektől eltérően, a Play IT idén már kétszer jelentkezik. Tavasszal és ősszel várja a látogatókat ezen az igazi magyar “játék expón.” Azon kívül, hogy a magyar videójáték közösségek meghatározó személyiségei és a hazánkban jelenlévő kiadók is képviseltetik majd magukat a rendezvényen, a karácsony előtt érkező jobbnál jobb játékok is megtekinthetőek vagy akár kipróbálhatóak lesznek. Összesen több mint száz játékra alkalmas masina és több értékesítőpont gondoskodik majd arról, hogy egy rövid kipróbálás után máris a zsebünkben tudhassuk a kiállított szoftvereket.

Nemrég beszámoltunk az ország legnívósabb anime eseményén való szereplésünkről. Jó hír azon olvasóinknak, akik élnek halnak az ázsiai popkultúra és az alternatív divatért, hogy a kosztümben érkezők egy versenyen vehetnek részt. Természetesen előadással is kevdekednek a szervezők mindazoknak, akik együtt lélegeznek az anime varázslatos világával. Továbbá még a keleti gasztronómiába is betekinthetnek az oda látogatók.

Nem rendhagyó módon igazi FIFA verseny várja azokat a FIFA fejeket, akik felsem kelnek a karosszékből vagy akár most először próbálnák ki tehetségüket az EA SPORTS labdarúgószimulátorában. Az EuroFIFA és az EA SPORTS közös rendezvénysorozatának, a FIFA Klub-nak is a Play IT lesz a következő állomása. Összegzésül tehát, FIFA 13, jó hangulat és végeláthatatlan mennyiségű játék vár mindenkit, November 24 és 25 között a Millenáris Parkban.