Pénteken FIFA Bajnokság IV!

Már csak kettőt kell aludni és útjára indulhat a labda a FIFA Bajnokság IV játékgépein. A rendezvény nem csak egy bajnokság lesz a sok közül. Miért is? Nos, válaszokat lejjebb.

Mert ez egy Launch Party!

Ahogy tavaly is rendeztünk, igy idén sem maradhat el egy launch party, amivel megünnepeljük az új FIFA kiadását! A játék kipróbálható lesz a helyszinen a két next-gen konzolon, hála a partnereinknek!

Mert ez egy lehetőség, hogy megvedd a játékot.

Az előbb említett partnereknek hála, akik nem más mint a Console Corner, megvásárolhatod a kipróbálás után a játékot 5%-os kedvezménnyel. Sőt, a CC jóvoltából még más nyeremények is gazdára találhatnak az este folyamán.

Mert te vezetheted a FIFA Ranglistát!

Előreláthatólag el tudjuk indítani Magyarország első legkomolyabb Offline versenyes ranglistáját, aminek pontozásáról a későbbiekben még szó esik.

A részvétel ezúttal is 990 forint, ami teljes egészében lefogyasztható az étteremben, akár egy speciálisan erre az eseményre összeállított menüre, akár bármi egyéb ételre/italra is.

A küzdelmek Xbox 360 konzolokon zajlanak FIFA 15-tel, a létszámtó függően egyeneskieséses rendszerben. A szokásos nyereményeken (érmek, KAJA.HU egyenleg) túl a legjobb játékos a ConsoleCorner jóvoltából egy FIFA 15-tel térhet haza!

Helyszín: KAJA.HU Cybergastro 1064 Budapest Nagymező utca 41.
Regisztráció megerősítése: 17:00-17:30
Helyszíni regisztráció: 17:30-17:45
Kezdőrúgás: 18:00

 Regisztrálni lehet a http://bajnoksag.eurofifa.hu  felületen

fifabajnoksag4_fbcover_20140926