Online bajnokság: Kezdődik!

Az offline versenyeink sikerein felbuzdulva, valamint a különböző fórumokon közölt igényeitek alapján elérkezettnek látjuk az időt, hogy ismét Online Bajnokságot szervezzünk a nagyérdeműnek.
A versenyere ezúttal is várjuk a különböző platformok kiválóságait, sor kerül a PS3, az XBOX360 és a PC/MAC felhasználók megmérettetésére is. Ismét a jól bevált egyenes kieséses rendszer mellett foglaltunk állást, reméljük ezzel sikerül elérnünk a bajnokság pörgősségét. Aki már korábban is követte az oldal eseményeit az tudhatja, hogy a nevezés már napokkal ezelőtt elkezdődött, tehát ne habozz te se, mert lemaradsz a küzdelmekről!

 

fifa12

 

Nevezés

A kupákra az alábbi linken tudtok jelentkezni: http://eurofifa.com/bajnoksag/

A bajnokságra csak eredeti FIFA szoftverrel rendelkező játékosok tudnak nevezni. (Ezért is érdemes megvásárolni..)

Fontos, hogy minden játékos aki jelentkezik az adott kupára, az lépjen be Facebookon az adott bajnokság csoportjába. A játékosok ezen a fórumon tudnak egyeztetni egymással a mérkőzések lejátszási idejét illetően. A nevezés csak onnantól lesz hivatalos, hogy beléptél a csoportodba. Azok akik már regisztráltak péntek 17óráig tehetik meg ezt, aki ezt elmulasztja annak a nevezése törlődik a rendszerből.

– PC/MAC csoport

– PS3 csoport

– Xbox360 csoport

 

Nyeremények:

1. helyezett: EA játék + VIP meghívó a Karácsonyi bulinkra, valamint 3000Ft utalvány az EuroFIFA Boltba

2. helyezett: EuroFIFA póló és bögre

3. helyezett: EuroFIFA mikulássapka

 

További részletek a nevezések lezárása után!