Nyereményjáték novemberre!

Nagy örömünkre szolgál számot adni a többszáz rajongói levélről, ami szerkesztőségünkbe érkezik nap mint nap. Jó érzés olvasni akár a negatív kritikákat is, melyekből tanulva új szintekre emeljük a jelenlegi szolgáltatásainkat. Azonban azt is észrevettük, hogy Ti kedves FIFA fejek picikét elkényelmesedtetek. Ezért szeretnénk megmozgatni picikét minden kedves érdeklődőt. A legaktívabbak nem távoznak üres kézzel!

 

Az utóbbi 4 hónapban közel 10 000 lájkot és kommentet generáltatok Facebook rajongói oldalunkon. Ez azonban nem mondható el közösségi portálunkról. Mint azt bizonyára észrevehettétek több helyen integráltuk az általatok használt legnépszerűbb szociális hálózatok szolgáltatásait weboldalunkba. Külön tekintettel a Facebook komment mezőkre, ahol rögtön a cikk alatt kifejezhetitek véleményeiteket anélkül, hogy bejelentkeznétek az EuroFIFA oldalra.

Jelentkezz Online bajnokságunkra, hogy mégnagyobb esélyed legyen a győzelemre! Klikkelj ide vagy a képre és regisztrálj PC, PS3 vagy XBOX kategóriába. Az Online bajnokság nyertesei külön díjazásban részesülnek, melyet egy másik cikkben részletezünk a héten!

 

onlinekupanew 311x243

 

Szerkesztőségünkben úgy döntöttünk, hogy megajándékozzuk a Novemberben legaktívabban tevékenykedő felhasználóinkat. A feladat igen egyszerű: minél több helyen kell hozzászólni az egyes cikkekhez és tartalmakhoz az oldalunkon. Figyelni fogjuk a Fórumot, Facebook rajongói oldalunkat, a cikkeket. Akik a legaktívabbak, azok ajándékot kapnak. Lássuk mivel gazdagodik az első 3 helyezett:

 

1. FIFA 12 játékszoftver az EA SPORTS jóvoltából + VIP meghívó az EuroFIFA zártkörű karácsonyi FIFA partyjára (maximum 1 főt hozhat magán kívül)
2. 3000 Forintos ajándék kupon az EuroFIFA online boltjában (beváltható december 31-ig)
3. EuroFIFA karácsonyi ajándékcsomag

 

Lesz egy különdíjazottunk is. Aki esetleg rendelkezik Samsung Galaxy telefonnal és aktívan kommentel oldalunk hasábjain egy limitált szériás hátlapot kap ajándékba egyenesen a Varsói WCG-ről, megfejelve néhány Samsung-os meglepetéssel és egy pószterrel.

 

Természetesen itt még nincs vége az idei ajándék özönnek. Tényleg szeretnénk megköszönni mindenki támogatását az idei évben. November hónapban az Online bajnokságaink nyertesei szintén VIP meghívóban részesülnek a decemberi karácsonyi partyinkra, valamint az online bajnokságon kiemelkedően tejesített játékosok egy limitált szériás EuroFIFA floppy lemez boldog tulajdonosai is lehetnek.

 

november article

 

A nyereményjátékon való részvétel feltétele az aktív felhasználói profil az EuroFIFA oldalon és/vagy aktív tagság az EuroFIFA Facebook rajongói oldalon. A nyereményeket kivétel nélkül az EuroFIFA csapata jutattja el a nyerteseknek, legkésőbb december 12-ig (adminisztrációs és postai okokból kifolyólag). A megnyerhető FIFA 12 játékszoftver digitálisan vehető át az Electronic Arts Origin hálózatán. A részletekről levélben értesítjük a szerencsés nyertest. A nyeremény átvételéhez szükséges adatokat az EuroFIFA csapata kiemelt gondossággal kezeli, egyik szerződő partnernek sem adja tovább. A fent említett nyeremények a cikk keletkezésének időpontjában az EuroFIFA szerkesztőségében fizikailag vagy digitális formában megtalálhatóak, az azokat biztosító partnerek mindennemű felelősség alól felmentést kapnak. Az ajándék kuponok által vásárolt termékek kiszállításáról a Pamutboyz kft. gondoskodik. Oldalunk a már említett december 12-i dátumig a kupon kódot eljuttatja a nyerteseknek. További információkért írj az info@eurofifa.com e-mail címre.