November 24: Vár a FIFA Klub!

Újult erővel jelentkezik az EA SPORTS FIFA KLUB rendezvénysorozat, melyet az EuroFIFA – A magyar FIFA közösség hoz el nektek. Az utóbbi években bár változó néven, de mindig megrendezésre kerülő “videójáték ünnepen” a labdarúgó szimulátorok abszolút királya is képviselteti magát. Összesen 10 darab PlayStation 3 konzolon mérheti majd össze tudását minden odalátogató FIFA fej.

Helyszín szempontjából egy igen tágas pavilon várja majd reggel 10 órás kezdettel az érdeklődőket. Szeretnénk megkérni mindenkit, hogy a gördülékeny regisztráció érdekében pontosan érkézzen a helyszínre. Eddigi rendezvényeinkel ellentétben, nem áll módunkban utólagos regisztrációt elfogadni.

Magáról a rendezvényről, ami vendégül látja majd a FIFA Klub lelkes csapatát egy másik cikkünkben olvashattok. Amit mindenféleképpen tudni kell a FIFA versennyel kapcsolatban az a következő kis lista:

– Helyszín: Budapest, Millenáris Park “B” épület
– Időpont: November 24. (Szombat)
– Regisztráció: 10:00
– Kezdőrúgás: 11:00

A verseny adminisztrációját a Momart kft. végzi. Minden mérkőzés tisztaságáról az EuroFIFA hivatalos bírái gondoskodnak. Bár a helyszínen többször is igyekezni fognak a szervezők kihangsúlyozni, azonban e cikk apropóján is fontos megjegyezni a legfőbb irányelveket:

– A regisztráció 10:55-kor zár. Ezután nem áll módunkban jelentkezést elfogadni.
– Minden játékos köteles megvásárolni a belépőjegyet a Play IT rendezvényre. A versenyre történő nevezés nem jelent belépési jogosultságot a rendezvényre.
– A belépőjegy ára: 1 500 HUF
– A nyertes Electronic Arts játékszoftverrel gazdagodik.

Természetesen egyenes kieséses rendszerben zajlanak majd a mérkőzések. Maximálisan 256 játékos nevezhet. Amennyiben valaki szeretne feliratkozni hírlevelünkre, az előregisztrálhat. Az előregisztráció nem garandált biztos helyet a mezőnyben. Érkezési sorrend alapján történik a helyszíni regisztráció.