FIFA 17 | MU sztárok egymás ellen!

A Wayne Rooney és Paul Pogba vezérletével a Manchester United  sztárjai a FIFA 17 virtuális gyepszőnyegén mérték össze tudásukat. Az összecsapás hangulatát a játék illetve a klub rajongóinak legnagyobb örömére egy közel kétperces összefoglalón keresztül bárki megtapasztalhatja.

A kék mezes MU-t irányító Paul Pogba, David De Gea, Ashley Young és Timothy Fosu-Mensah, valamint  a hazai szerelésben játszó Wayne Rooney, Anthony Martial, Daley Blind és Jesse Lingard alkotta kvartettek a kamerák előtt is láthatóan jól érezték magukat, presztízskérdést csinálva a különös összecsapásból.

 A mérkőzést eldöntő találatot Paul Pogba szerezte csapattársa, Ashley Young karakterével,  a 20 méteres bombáját hatalmas örömmámor követte.

A videóban látottak alapján a játékosoktól nem idegen a FIFA 17 irányítása, bár miért is lenne, hisz sok futballista köztudottan szívesen tölti szabadidejét a FIFA sorozat éppen aktuális kiadásával. Mit gondoltok, elég ügyesen nyomkodják a kontrollereket, vagy rajtatok azért nem fogna ki a Pogba vezette négyes sem?