MLS All Stars a FIFA 13-ban

Az éjszaka folyamán az amerikai túráján részt vevő Chelsea FC-t fogadja a Major League Soccer All Stars csapata a PPL Parkban. Az Electronic Arts kihasználva az alkalmat bejelentette, hogy a FIFA 13-ban már az MLS legjobbjai ellen is pályára léphetünk.

A bejelentés mellé egy szimulációt is mellékelt a mérkőzésről melyen a következő eredmény született:

MLS All Stars – Chelsea FC 2-2 Tizenegyesek után: 4-2
G.: Donovan (53.), Wondolowski (88.) ill. Hazard (18.), Lampard (43.)

Ebből talán messzemenő következtetéseket kár lenne levonni, de talán az mindenképp elmondható, hogy az MLS egyre nagyobb játékerőt képvisel, nem véletlen, hogy számos veterán futballista ezt a bajnokságot választja levezetésképpen.

A csapat az EASFC katalóguson keresztül lesz megszerezhető, aktiválásához legalább 14-es szintűnek kell lenned, azonban lehetőség lesz a FIFA 12-ben megszerzett szintedet és tapasztalati pontjaidat átmenteni erre a szezonra. A mellékelt képen látható, hogy 750 EASFCC-t kell kipengetnünk az MLS legjobb játékosaiért, azonban ez csupán a fele az egy nap alatt megszerezhető XP/EASFCC-nek.

mls menu

A képen megfigyelhető a “Mondd el barátaidnak” opció, valamint egy Facebook logo is, így elképzhelhető hogy ebben az évben a közösségi oldalak talán egy kicsit több teret kapnak majd a játékban.