Mégse lesz Vidi a FIFA 19-ben?

Lehet lyukra futott a teljes magyar (és egyébként nemzetközi) web és mégse küzdhetünk fehérvári győzelemért az európai porondon? Hivatalos infó továbbra sincs, de kaptunk egy új, érdekes hírt!

Habár a hivatalos BL- és EL-jogok beszerzése után logikus lenne a Vidi játékban való szereplése, egy EA SPORTS-nál dolgozó informáturunk jelezte, hogy sajnos mindenki felült az argentin FIFA Náticos hírének, mely szerint ott lesz a magyar bajnok a FIFA 19 Rest of the World csapatai közt. Sajnos sokat nem mondhatott, de állítása szerint azok a csapatok, amik az egyéb területeket bővítik majd, már mind megtették hivatalos bejelentésüket erről és nem várható, hogy kiegészüljön a létszám azokkal az úgymond kis csapatokkal, akik meglepetésszerűen jutottak el a nemzetközi kupaporond főtáblájáig.

Ezek az egyesületek közt egyébként magyar szempontból is találunk érdekeset, ugyanis a Kádár Tamást foglalkoztató Dinamo Kijev is megerősítette ottlétét a játékban. Keleti szomszédunk kirakatcsapata mellett a Viktoria Plzen, a Dinamo Zagreb, a Slavia Praha és három orosz klub, a Spartak, a CSKA, valamint a Lokomotiv Moszkva egészíti ki a megszokott mezőnyt.

Ti mit gondoltok, mi az igazság? Ott lesznek a fehérváriak a szeptemberben polcokra kerülő játékban? És milyen eredményre számítotok ma este az – egyébként a játékban szereplő – AEK Athén ellen?