Még valósághűbb lesz a FIFA 19!

Egy kicsi változás is komoly előrelépést jelenthet, ha arról van szó, hogy hogyan lehet realisztikusabb mindenidők legnagyobb focis játékfranchise-ának a legújabb darabja. Az EA most úgy tűnik, sokat fordít ezekre az apróságokra!

Ezúttal alighanem a legtöbbek kedvenc bajnokságát, az angol Premier League-et érinti a fejlődés, méghozzá a mezek tekintetében! Ha szerettek elmerülni a részletekben, biztos sokat morgolódtatok már azon a karrier módban, hogy egy szezon után teljesen összekuszálódnak a csapatok mezei, legalábbis abban az értelemben, hogy a feljutók továbbra is a Championship felvarróját hordják az ujjukon. Arról pedig nem is beszélve, hogy a játék kiadásának évében aktuális bajnok hordja örökre az aranyszínű, legjobbnak járó badge-et.

Na ennek annyi! Hosszú évek bosszankodása után végre az EA eljutott odáig, hogy ezt a kis dolgot is megváltoztassa, innentől kezdve mindig a legutóbbi első helyezetté az aranyszínű PL-logó, a feljutók is megkapják az oroszlános jelképet és – habár erről egyelőre infó nincs, de valószínűnek tartjuk – a Bajnokok Ligájában sem kell majd a bajnokságra szóló mezben kifutniuk, itt a jól ismert csillagos jelkép fog az ujjakon virítani!

Ezt ezeken a képeken is láthatjátok. Attól ne ijedjetek meg, hogy ilyen béna megoldással a Sky Bet Championship logója fölé kerül majd a Premier League-é, egyelőre csak azért néz ki így, mert ezek a képernyőfotók csak a bétából származnak, nem lettek még a csapatok mezei lecserélve az ideiekre. Kis lépés az EA-nek, de nagy lépés az emberiségnek – mi nagyon örülünk ennek a változásnak, egyre valószínűbb, hogy az eddigi legvalósághűbb FIFA játékkal játszhatunk szeptembertől kezdve!