Magyar Országos FIFA Bajnokság

Hosszas várakozás és adminisztráció után elérhetővé vált a hivatalos magyar országos ranglista. Az utóbbi 2 hónapban megrendezésre került élő versenyek részvételi aránya magasan felülmúlta a várakozásokat. A ranglistára felkerült játékosok száma meghaladja a 100-as számot! 

Az EuroFIFA.hu A magyar FIFA közösség országos ranglista felállításával szeretné népszerűsíteni az EA SPORTS FIFA sorozatot és az ezzel kapcsolatos verseny lehetőségeket. Az akkreditált versenyekre ellátogató versenyzők automatikusan kvalifikálnak a ranglistára. Minden mérkőzésről jegyzőkönyv készül, mely tartalmazza az elért eredményeket, ezzel együtt a megszerzett gólokat. Ezek után az EuroFIFA munkatársai egy előre meghatározott szabályrendszer alapján könyvelik el az eredményeket és frissítik a tabellát

A pontozás az alábbi táblázat alapján történik, egyező eredmények esetén gólkülönbséggel dől el a helyezés.

A jelenlegi szezon 2015.május 28-ig tart. Ezután új tabella nyílik. Az eddigi részvételről és eredményekről Horváth ‘Kikki’ Ákost kérdeztük:

Elképesztő az ami ma Magyarországon zajlik. A fiatal játékosok egyre inkább vevők az offline (élő) versenyekre, ahol egy jót szórakoznak, beszélgetnek a haverokkal és ha úgy adódik elviszik az értékes nyereményeket. Reményeink szerint egyre többen buzdulnak fel a közeljövőben mások sikerein és kvalifikálják magukat az Országos Ranglistára.

A legközelebbi megméretettésre 2014.december 5-én, pénteken kerül sor a Kaja.hu Cybergastro budapesti éttermében. Az eseményről részletesen egy másik cikkünkben olvashattok. A hivatalos versenyek díjazásáról az EuroFIFA ügyvezetőjét Káldi ‘Subi’ Dettit kérdeztük:

Nagyon fontosnak tartom a játékosok teljesítményének megfelelő elismerését. Sajnos az utóbbi időszak elég nehéz volt számunkra. Többször dőltünk be megbízhatatlan szponzoroknak. Ennek azonban mostmár vége. A játékosok nyereményeit a versenyeken rögtön a helyszínen bocsájtjuk rendelkezésre illetve online nyereményjátékaink is gyökeres változtatáson esnek át 2015-re. Reméljük a játékosok továbbra is lelkesedéssel és örömmel fogadják majd ajándékainkat!

 

ORSZÁGOS RANGLISTA MEGTEKINTÉSE

 

Várjuk minden kedves olvasónk véleményét a hír alatti komment mezőbe, a kispadon vagy facebook oldalunk hasábjain. Még nem késő versenybe szállni a bajnoki címért!